Nyeste artikler
Se alle
'Nybyggerne' (Foto: TV 2)

Her er alle de nye ‘Nybyggerne’-par

Mød de seks par i denne fjerde sæson af det populære boligprogram.

I aften begynder en ny sæson af ‘Nybyggerne’, hvor en række par skal kæmpe om chancen for at vinde deres drømmelejlighed til en værdi af 3,4 millioner kroner i Hedehusene uden for Roskilde.

Mens der i de tidligere tre sæsoner kun har været fire par, er der dog i år hele seks par fra begyndelsen. I det første afsnit af TV 2-programmet skal de hver lave et hobbyrum, inden to par bliver valgt fra og sendt ud af konkurrencen. På den måde får seerne i år indblik i den udvælgelsesproces, der er forud for et program som ‘Nybyggerne’.

Nedenfor kan du lære de seks par bedre at kende:

LÆS OGSÅ: Peter Ingemann brød loven ved ‘Nybyggerne’finalen

Andrea og Mads på henholdsvis 26 og 27 år, der bor i en lejlighed på Amager, som de for nyligt har totalrenoveret.

Andrea arbejder som sælger hos et rejsebureau, mens Mads arbejder som bygningskonstruktør.

– Vi meldte os til programmet, fordi vi synes, at det er skide sjovt at bygge noget op fra bunden. Mens vi gik og totalrenoverede vores nuværende lejlighed, så vi sidste sæson af ‘Nybyggerne’, og da de så søgte deltagere til en ny sæson, så prøvede vi lykken. Vi havde dog slet ikke regnet med, at vi ville komme med, så det var lidt for sjov. Men det er virkelig fedt, at vi så blev udvalgt som en af de seks par. Vi elsker begge at have projekter igang, og at der sker noget, så vi har det også fint med at skulle flytte fra den lejlighed, vi lige har sat i stand. Mads ved, hvordan tingene skal gøres, og hvis han ikke gør, så finder han ud af det, og jeg er den, der bare kaster mig ud i tingene, fortæller Andrea.

– Vores største frygt er tidspresset. Når man ved, hvor lang tid det tager at fuldrenovere, så bliver det en udfordring, at vi har så kort tid til at lave de forskellige rum. Vi vil jo gerne gøre tingene ordentligt, men tiden er der måske mere til et kompromis. Vores stil er meget moderne, rå og nordisk, og vi kan godt lide at lave tingene selv. Derudover er jeg også ret inspireret af træmaterialer og det stilrene look, fortsætter Mads.

LÆS OGSÅ: CHOK: To par smides ud af ‘Nybyggerne’

Charlotte og Fredrik på henholdsvis 26 og 28 år, der bor i en lejlighed i Aarhus sammen med deres hund Manfred.

Charlotte studerer antropologi, og Fredrik studerer til lærer.

– Vi har ingen byggeerfaring, men vi har masser af kreative ideer, og så er vi meget optimistiske. Så vi tænker, at vi nok lærer det hele hen ad vejen. Vi er dog lidt skræmte af ideen om at skulle lægge gulv og fliser, det bliver svært, tror vi. Det giver os dog en tryghed, at vi begge er så grønne, så vi tager det meget med et smil, og så glæder vi os til at lære en masse undervejs. Jeg kommer nok til at være den, der kommer med skære ideer, og Fredrik er den, der finder ud af, hvordan de lykkes, fortæller Charlotte til Realityportalen.dk.

– Det var meget spontant, vi meldte os til programmet. Jeg så bare en dag, at de søgte deltagere, og så slog jeg til, da Fredrik havde sagt ok. Vi har set de tidligere sæsoner, men det var ikke lige noget, vi havde snakket om. Vi kunne begge godt tænke os at prøve det, og vi syntes, at det var fedt med en udfordring. Det vigtigste i vores indretning er hygge. Og så må det gerne være farverigt og lidt boheme-agtigt i vores hjem, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Lise og Michael afslører familieforøgelse

Bolette og Jimmi på henholdsvis 38 og 45 år, der bor i et hus i Gilleleje sammen med deres tre drenge; Theodor på ni, Jonathan på syv og Bastian på fire år.

Bolette arbejder som socialpædagog bruger ofte sine kreative evner her, og Jimmi er uddannet i forsikringsbranchen, men arbejder nu som pædagogmedhjælper på et bosted for autister.

– Jeg brænder for kreativiteten, og vi har begge en skabertrang. Det er vores drive. Så det lå lige til højrebenet at melde os til programmet. Generelt er jeg nok den, der er optimisten og tænker, at alt kan lade sig gøre. Jeg tænker kreative løsninger i alt. Jimmi er mere realistisk og sine ben solidt plantet på jorden, så vi er meget forskellige og supplerer hinanden godt. Og når jeg så får ham med, hvilket jeg tit gør, så er det bare super fedt, fortæller Bolette og fortsætter:

– Det hus, vi bor i nu, skrældede vi fuldstændig, da vi overtog det, og Jimmi har også tidligere sat et par huse i stand. Så vi begge er selvlærte og har prøvet en hel del, når det kommer til byggeprojekter, og vi synes også, at det er rigtig sjovt, hvilket jo er ret vigtigt. Vores tanke er også, at vi gerne vil inddrage vores børn meget i ‘Nybyggerne’, så meget som det nu kan lade sig gøre. Ellers har vi heldigvis en sød farmor, der gerne hjælper til. Vores indretningsstil er meget luksus-rustik. Vi kan også godt lide noget nordiske, lidt boheme-agtigt og så med rå elementer.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tjener kassen: Så meget tager hun for at skrive autografer

Mike og Thomas på henholdsvis 24 og 27 år, der bor i en lejlighed i Randers sammen med deres hund Bella.

Mike arbejder som tjener på Jensens Bøfhus og ved Havefolket Lagersalg, men vil næste år søge ind som indretningsarkitekt i København. Thomas er netop færdiguddannet som pædagogisk assistent og er jobsøgende.

– Vi er store fans af ‘Nybyggerne’, og så tænkte vi, at vi godt kunne tænke os den udfordring, da det nok er noget af det hårdeste, man kan melde sig til. Vi har dog ingen erfaring med at bygge og renovere, men vi har da begge set med over skulderen, når vores fædre har været igang. Så det bliver spændende, hvad vi skal kastes ud i. Vi tænker dog, at vi kan lære det meste ud fra videoer på YouTube, så vi frygter ikke rigtig noget ved projektet, fortæller Mike og Thomas supplerer:

– Det værste bliver helt sikkert at undvære vores hund Bella, hvis vi kommer videre. Hun kan nemlig ikke komme med over i lejligheden, før den er nogenlunde færdig. Under projektet er Mike nok den, der er mest handyman, og jeg er den strukturerede tilrettelægger. Vi får begge rigtig mange gode ideer, og der er en, der er nødt til at skære de ideer væk, der ikke kan nås. Så jeg bestemmer, hvor meget Mike kan nå at lave. I vores indretning er vi meget glade for grønne planter, og vi har mellem 80 og 100 i vores nuværende lejlighed. Vi er også vilde med teaktræsmøbler og gamle loppemøbler, der bliver sat i stand, og så kan vi godt lide selv at lave lamper.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila fortsætter i ‘De unge mødre’

Bente og Michael på henholdsvis 61 og 64 år, der bor i et hus i Kerteminde.

Michael er kunstmaler, og Bente er miljøingeniør. Derudover laver de hvert år et stort kunstevent sammen for kunstnere i Odense.

– Vi synes, at ‘Nybyggerne’ er et sjovt koncept, og vi er begge nogle kreative sjæle, så derfor meldte vi os. Gennem tiden har vi også sat mange lejligheder i stand gennem vores liv, hvor vi har boet rundt omkring, så vi ved lidt om det med at sætte i stand. Michael er også en rigtig god håndværker, og han går meget op i, at håndværket er i orden. Det er faktisk det, vi synes, er det vigtigste. Det skal ikke kun være sjovt for at være sjovt, men det skal også se ordentligt ud. Så vi er nok lidt æstetikere på det punkt, fortæller Bente og fortsætter:

– Jeg kan sagtens male og lave håndværk, men der er ingen tvivl om, at Michael er den bedste. Derfor er jeg mere den, der styrer og regerer. Vores største udfordringer bliver nok at holde til det fysisk. Det er jo hårdt, og vi er jo de ældste af de seks udvalgte par. Derudover tror vi også, at det bliver en udfordring at tilfredsstille designeren, for hun er jo kendt for godt at kunne lide lidt mærkelige ting, og der er vi ikke altid helt enige med hende. I forhold til vores indretning så omgiver vi os jo meget med kunst, og det gør også, at vi godt kan lide, når et hjem bliver meget personligt. Derudover kan vi godt lide farver og genbrugsting.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Familien fra Bryggen’ holder lang pause

Maria og Kristian på henholdsvis 28 og 30 år, der bor i en lejlighed på Vesterbro.

Begge to er ingeniører. Maria laver høreapparater hos Oticon, og Kristian laver chokolade hos Toms. Kristian er desuden også uddannet landmand.

– Vi kan godt lide at skabe ting, og det der med at udtænke noget og så lave det bagefter, det kan vi rigtig godt lide. Derfor meldte vi os til ‘Nybyggerne’. Det er Kristian, der har skruet hænderne rigtigt på, og jeg er uden erfaring, så jeg er et stort spørgsmålstegn fuld af gode ideer. Det er bare ikke alle, der er lige realistiske, og det er så Kristian, der vurderer det, fortæller Maria, og Kristian fortsætter:

– For to år siden købte vi vores lejlighed, som vi har renoveret en del ved, men slet ikke lige så dybdegående, som man skal i ‘Nybyggerne’. Men da vi indrettede vores soveværelse byggede vi en seng på halvanden meters højde, hvor garderoben kunne være nedenunder, fordi rummet ikke er ret stort. Den proces med at indrette et lille rum med alt, hvad der skal være der, uden det blev alt for kompakt, det fangede os ret meget. Det var super sjovt at prøve. Især fordi vi har lavet en løsning, som vi er rigtig glade for. Derfor er det også vigtigt i vores indretning, at løsningerne er praktiske. Derudover er vi til det lyse og nordiske, og så kan vi godt lide farver, sjov og ballade.

Se billederne af de seks par øverst i galleriet og se med i aften på TV 2, når det afgøres, hvilke fire par der går videre i konkurrencen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Bitchfighten fortsætter i nyt tv-program

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nadia Shila har født

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.