Nyeste artikler
Se alle
Fie Laursen optrådte for første gang længe på natklubben Bloom Nightclub i Køge i juni (Foto: Janus Nielsen)

Nye toner fra Fie Laursen: Vil hjælpe andre med ny sang

Fie Laursen har sammen med Josh Lorenzen udgivet en ny sang. Fie kalder Josh for en af de vigtigste personer i sit liv, og nu arbejder duoen på en julesang.

Helt tilbage til d. 19. juli skulle Fie Laursens seneste single, ‘Fuck af’ ft. Milbo, være udkommet. Singlen skulle have været en musikalsk sviner til Fies ekskærester.

Men de tragiske omstændigheder, der kom forud for udgivelsen, hvor Fie lagde et afskedsbrev på Instagram og efterfølgende blev fundet bevidstløs på en havnebænk, satte en stopper for sangen.

– Det eneste jeg ved er, at den del af mig forbliver på havnen sammen med den sang, der skulle være kommet i morgen, skrev Fie efterfølgende i et Instagramopslag, hvor hun antydede, at sangen var meningsløs og for profittens skyld.

LÆS OGSÅ: CHOK: Citybois-stjerne tiltalt for børneporno

Men i nat er Fie i samarbejde med sin nye producer Josh Lorenzen udkommet med singlen ‘Mirror’, som hun bestemt ikke finder meningsløs – for den sætter ord på de ting, der er sket over det seneste halve år.

– ‘Mirror’ er helt anderledes end mine tidligere sange! Den er på engelsk, det er en duet med en fyr, og det er en rolig sang og ikke vildt poppet. Og så har den et seriøst og vigtigt budskab med sig, som jeg håber på at få ud. Det er min “fight song”, hvor jeg deler mine følelser, forklarer Fie til Realityportalen og fortsætter:

– Min største drøm med sangen er, at den skal hjælpe andre mennesker, som kæmper med depression og sorg. Det er meningen, folk skal føle sig stærke og ikke alene, når de lytter til den!

LÆS OGSÅ: Fie Laursen overrasker: Flytter fra Danmark

Tæt med Josh

Selv om Fie er forfatter til flere bøger om sig selv, så er det Josh, der har skrevet den følsomme tekst til ‘Mirror’.

– Vi snakkede om mine følelser og tanker, og han skrev dem til en sang. Det er helt gennemført. Den er skrevet meget fint og uden voldsomme linjer, fortæller Fie.

I musikvideoen til singlen er hende og Josh flere gange i tæt omfavnelse. Men det skal ikke forstås romantisk, fortæller Fie, selvom Josh har en helt særlig plads i hendes hjerte.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-værts eks venter barn med ‘Vild med dans’-babe

– Josh og jeg har kendt hinanden i 12 år, og han har kæmpe betydning for mig – faktisk vil jeg sige, han er en af de vigtigste personer, jeg har i mit liv. Vi er ikke bare en duet, men også et stærkt venskab, hvor Josh hjælper mig meget dagligt, da jeg kæmper med PTSD, fortæller Fie og fortsætter:

– Vi er automatisk tætte, som man kan se, og det er fordi, vi er trygge ved hinanden. Musikvideoen vil vise os tætte, fordi betydningen er, at han beskytter mig og hjælper mig med mine indre dæmoner.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Kongerne’-Kia eftersøgt af politiet

Klar med julesang

Selvom Fie og Josh har været venner længe, så er det først nu, at de er indgået i et musikalsk samarbejde. Og det er sket med stor succes.

– Jeg er lykkelig for, vi fandt musikken i vores venskab, for vi arbejder nu sammen i fremtiden, hvor jeg hyrer Josh som både sangskriver og producer for mig, fortæller Fie.

Den første plan for fremtiden ligger da også klar, og det bliver formentlig i den lidt mere muntre ende end førstesinglen ‘Mirror’.

– Vi går og leger med idéen på en julesang nu, afslører Fie.

LÆS OGSÅ: Fie efter positiv graviditetstest: Jeg blev glad

Herunder kan du se et klip fra musikvideoen, som Fie har slået op på sin Instagram

LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen indlagt igen

LÆS OGSÅ: Monique raser: Jeg er så skuffet over Mark

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.