Nyeste artikler
Se alle
Geggo fra 'Familien fra Bryggen' (Foto: Janus Nielsen)

Nyt om ‘Bryggen’-bryllup: Geggo prøver brudekjoler

Har du også lagt mærke til, at Geggo har lagt et billede op af sig selv i brudekjole? Nu forklarer hun sig.

Det kom som lidt af en overraskelse, da det i november blev afsløret, at det populære ‘Familien fra Bryggen’-par Geggo og Cengiz var blevet hemmeligt gift i Las Vegas. 

Planen er dog, at Geggo og Cengiz skal giftes igen. Denne gang med begge deres familier ved deres side, og de har lovet, at seerne heller ikke bliver snydt for en omgang bryllup i tv’et.

Da Geggo i går aftes lagde en story på sin Instagram, hvor hun var iført brudekjole, blev man dog en smule overrasket. Er hun nu blevet gift hemmeligt igen? Nu forklarer Geggo sig derfor på sin blog:

SE HELE KLIPPET: Her bliver Geggo og Cengiz gift

– Jeg er ude og prøve at finde ud af, hvordan min kjole skal se ud til mit bryllup. Nok er jeg gift i forvejen, men som mange af jer ved, så har vi planer om et bryllup mere. Et hvor hele vores familie kan være med. Det klassiske og alligevel totalt utraditionelle bryllup. Mere om det skal nok komme – måske i tv, you never know, afslører Geggo på sin blog, hvor hun fortæller, at hun har været i butikken Lilly for at prøve brudekjoler.

LÆS OGSÅ: Didde efter chokbryllup: Derfor er jeg ikke glad for det

– Nå, men der bliver hængt en række af ultra-forskellige, men virkelig fine kjoler frem, og jeg bliver guidet til punkt og prikke og hjulpet i hver og én. De har også det klassiske podie, man ser i film – ja call me stupid, men det regnede jeg altså ikke med. Jeg føler mig som en prinsesse. Det går pludselig op for mig, for real, hvor stort et udvalg der er. Altså hvor forskellige kjolerne i virkeligheden er! Hvordan skal man nogensinde kunne vælge hvilken slags der passer til én?, fortsætter hun.

Se de fine billeder af Geggo, der prøver brudekjoler, på hendes blogindlæg HER!

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Sådan går det med bryllupsplanerne

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Geggos vilde forvandling

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Derfor holdte vi brylluppet hemmeligt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.