Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Emma McIntyre/Getty Images for SECNDNTURE)

NYT DRAMA i Kardashian-familien: Nu giver Kylie Jordyn dødsstødet

En ny episode har fået Kylie Jenner til at droppe venskabet endegyldigt til Jordyn Woods.

Det seneste år har i den grad været for turbulent for Kylie Jenner og Jordyn Woods ellers årelange venskab, efter at det i februar kom frem, at Jordyn var kommet lidt for tæt på Khloé Kardashians daværende kæreste, Tristan Thompson.

LÆS OGSÅ: WOW: Kardashian-familien kræver VILD lønforhøjelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: WOW: Khloé Kardashian afsløret i hed affære

Selvom Kylie ikke troede på rygterne i begyndelsen, så ændrede det sig hurtigt, og Jordyn blev smidt ud og bandlyst af Kardashian-familien. Tidligere på sommeren lod det dog til, at de to før så tætte veninder, som tidligere også boede sammen, var ved at komme på talefod igen til en fest, som de begge deltog i. Her blev de set smile til hinanden og tale sammen, og ifølge kilder lod stemningen til at være god imellem dem.

Men lige som det så ud til, at de to eks-roomies var på vej mod en forsoning, så er en ny skandale netop rullet ud. På trods af at Jordyn tidligere har tigget Kardashian-familien om tilgivelse i kølvandet på affæren med Tristan Thompson og forklaret sine handlinger med fuldskab, så har hun endnu engang leget med ilden under en våd bytur – denne gang med Khloé Kardashians anden ekskæreste, basketballspilleren James Harden.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Er Khloé gravid med Tristan igen?

Flere amerikanske medier, blandt andet TMZ, har delt en video med Jordyn, som ryger vandpibe og danser op ad NBA-spilleren. Og den episode har angiveligt været dråben for Kylie, for blot én dag efter videoens offentliggørelse har hun kappet den sidste forbindelse til Jordyn og dermed ’unfollowet’ hende på Instagram.

Med sine 142 millioner følgere følger Kylie blot 123 personer, og Jordyn er altså ikke længere iblandt de udvalgte. Jordyn selv har 10,3 millioner følgere og følger 354 personer, herunder Kylie samt Kylies kosmetikprofil, kyliecosmetics.

LÆS OGSÅ: WOW! Fie Laursen overrasker med VILDT Kylie Jenner-outfit

Artiklen fortsætter under billedet.

LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne chokerer: Jeg har betalt for mange aborter

Dansen opad James Harden har sat gang i mange rygter om, hvorvidt han og Kylie har en igangværende affære. Ifølge TMZ fortæller kilder tæt på Jordyn, at episoden var venskabelig, og at de blot løb tilfældigt ind i hinanden med deres fælles venner. Kilder på den modsatte side fortæller dog, at de to jævnligt har hængt ud i flere måneder.

Uanset hvad ser det ud til, at den forsoning mellem Jordyn og Kylie, som tidligere på sommeren kunne skimtes ude i horisonten, nu er blevet skubbet langt væk igen.

LÆS OGSÅ: Vilde krav fra Kris Jenner: Det skal Kardashian-kæresterne skrive under på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.