Nyeste artikler
Se alle
Nanna og Ditlev gik fra hinanden kort efter fødslen af Malucca. (Foto: SBS)

Nanna og Ditlev afslører: Sådan er vores forhold i dag

Der er sket store ændringer hos ekskæresterne Nanna og Ditlev, der sammen har datteren Malucca.

Tilbage i maj sidste år fortalte en lykkelig Ditlev Madsen, at han efter tre år med minimal kontakt havde fået tilkendt fast samvær med datteren Malucca, som han har med ‘De unge mødre’-deltageren Nanna Eliasen. Og nu har Ditlev fået endnu en grund til at smile.

Forholdet mellem de to ekskærester er nemlig igen blevet godt. De to holdt jul sammen med datteren den 22. december sidste år, og generelt har Ditlev fået mere kontakt med fireårige Malucca.

– Det går enormt godt mellem os! Vi har fået vores rigtig gode venskab tilbage. Vi taler meget sammen, og vi er netop begyndt på samværet selv i stedet for overvåget, fortæller Nanna til Realityportalen.dk.

Ditlev bekræfter, at ham og Nanna selv har fundet en løsning på problemerne og igen kan tale sammen som venner. Og det er han meget glad for.

–  Ja, det er rigtigt. Det er så fantastisk. Jeg har den bedste følelse i kroppen, og jeg er så glad for, at jeg igen ser hende fast, og at jeg kan få et forhold til hende, jubler en lykkelig Ditlev.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Ditlev jubler: Nu ser jeg min datter

Ditlev overnatter

Nanna og Ditlev har selv kørt samværet i halvanden måneds tid, og på nuværende tidspunkt har parret en aftale om, at han kommer på besøg hver 14. dag. Det er indtil videre gået så godt, at Ditlev også har overnattet der nogle gange, afslører Nanna, der er glad for, at de to igen kan tale sammen.

– Ditlev og jeg har altid haft enorm god kemi som personer, og vi blev meget hurtigt meget gode venner. Vi var ikke voldsomt gode som kærester, fandt vi så ud af, og da Malucca også var kommet til verden, da vi gik fra hinanden, blev bruddet ekstra følsomt.

– Så vi har været igennem hele møllen jo, men nu er vi tilbage på sporet, og det er så godt. Vi taler sammen dagligt, og Ditlev besøger os og overnatter nogle gange, fortæller Nanna.

På sigt er det også planen, at Malucca skal hjem og besøge Ditlev, men det har de ikke travlt med.

– Vi har allerede aftalt, at hun også skal herhjem på et tidspunkt. Men vi tager det hele stille og roligt, og det er ikke noget, der skal forhastes. Jeg er bare glad for at se hende igen, siger Ditlev.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Ditlev brød sammen for åben skærm

Dejligt for datteren

Selv om den nye samværsordning kun har kørt i kort tid, så har det allerede haft stor betydning for fireårige Malucca, der nu heller ikke er i tvivl om, at Ditlev er hendes far.

– Man kan tydeligt mærke, at deres forhold er blevet enormt forstærket på den korte tid, vi har kørt tingene på egen hånd. Hun taler mere om ham, og han fylder bare mere i hendes liv nu. Det er så dejligt, jubler Nanna.

Det har Ditlev også bemærket, og han slår fast, at det bestemt ikke kun er ham, der fylder mere i datterens liv.

– Jeg har selv fået det så meget bedre. Jeg lever et helt andet liv, og jeg har fået mere ro i mit hoved. Jeg er så stolt af min datter, der betyder alt for mig. Og jeg er så glad for, at hun ved, at jeg er hendes far, slutter en lykkelig Ditlev.

LÆS OGSÅ: WOW: SE hvor stor ‘De unge mødre’-Nannas datter er blevet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.