Nyeste artikler
Se alle
Majbrit Balleby og Maria Krogh Larsen fra De Unge Mødre. Foto: Kristine Havemann

Nyt reality-venskab i opblomstring

De to unge mødre har mere til fælles end blot at være mødre.

29. sæson af ‘De unge mødre’ ruller over skærmene, og man kan blandt andet følge Maria Krogh Larsen og Majbrit Balleby i deres forsøg på at navigere i en hektisk hverdag som ung mor.

Hvad man ikke ser på skærmen er, at de to mødre faktisk har mere til fælles end blot at få børn i en ung alder. De er nemlig gået hen og blevet veninder, siden sæsonen er begyndt. Det bekræfter de begge til Realityportalen.

– Ja, vi er blevet veninder, og det er rigtig dejligt. Vi forstår hinanden og kan snakke sammen om alt, fortæller Maria.

Og entusiasmen for det spirrende venskab er i den grad gengældt fra Majbrits side.

– Maria er skøn! Det er simpelthen fantastisk, når man kan forstå hinanden, og det kan vi virkelig. Vi passer sindssygt godt sammen, fortæller den unge mor.

LÆS OGSÅ: WOW: Derfor er Amanda tilbage i ‘Ex on the Beach

Da det er Majbrits første sæson af ‘De unge mødre’, har forholdet til Maria været en god støtte, dels fordi hun selv er ung mor, men særligt fordi Maria kan dele sine erfaringer med at medvirke i et realityprogram – med alt, hvad det medfølger.

– Jeg skrev til Maria angående ‘De unge mødre’ for at høre, hvordan det var at være med, før jeg selv tilmeldte mig, fortæller Majbrit.

– Og lige siden har vi bare skrevet og snakket meget sammen, bekræfter Maria.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Jeg er forelsket i min venindes chef

Mange ting til fælles

Ifølge Majbrit er der et godt fundament for et venskab mellem de to unge mødre, fordi de er i stand til at sætte sig i hinandens sted.

– Vi er næsten jævnaldrene og mødre, så den barriere, som der ofte kan være ved venskaber, hvor den ene part ikke har børn, den slipper vi for. Vi er det samme sted, fortæller Majbrit.

Men udover at have fået børn i en ung alder er der også flere ting ved deres personlighed, som passer godt sammen.

– Vi har også vores ironi til fælles. Vi har samme humør, så det gør bare, at vi klinger rigtig godt, fortæller Maria.

De to unge mødre kan følges hver mandag på Dplay.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se alle de nye ‘Ex on the Beach’-deltagere

Se klip med Majbrit i ‘De unge mødre’ herunder:

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.