Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Privat)

STORT GALLERI: Ørkendronningen Tina: Familietur på kamelryg

Tina Lund kan ride på andet end blot hesteryg.

Hun er blandt de bedste i verden på hesteryg, men Tina Lund er også ganske ferm, når det er en kamel, der er under hende. Sammen med sin familie var hun forleden på en lille familietur i Dubais ørken, hvor de sammen med nogle vennepar nød turen ud i ørkensandet.

– Det var sammen med tre andre par, som er vores rigtig gode danske venner, som også bor her, og som vi ser til hverdag. Der var ikke anden anledning, end at det er et nyt sted, der er åbnet, så det var om at komme ud og opleve noget sammen med sine venner, og så havde vi hørt rigtig godt om det her sted, siger Tina Lund til HER&NU.

Hun har boet i ørkenstaten i flere år, men når sjældent at gøre det, turister ellers foretager sig i Dubai.

– Vi ville egentlig bare hygge sammen med nogle venner og få en oplevelse i Dubai, for det er sådan lidt mærkeligt, at man bor i Dubai og man aldrig rigtig får nået at gøre alle de ting, som man egentlig burde gøre, når man er i Dubai og er turist, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører nyt tv-program

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvor højt Tina Lund kan springe uden hest.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise langer ud efter ‘Forsidefruer’: Det er ren mylderbæ

Vant til at ride

Som konkurrencerytter var det ikke en større udfordring for hende at tage turen på kamelryg.

– Det var ikke så svært. Jeg er jo vant til at ride, men det er meget anderledes at komme op og ned. Det var spændende at høre om kamelens liv, siger Tina, der var meget opmærksom på at vælge et sted, hvor dyrene har det godt.

– Det var fantastisk at være i ørkenen og ride på kamelerne. De passer godt på kamelerne. De bliver kun redet på en halv time om dagen. Og så kommer man hen og får lov at smage deres lokale mad og høre om deres historie, og hvordan de boede før i tiden og hvordan deres huse så ud. Så fik man lov at spise maden og til sidst så vi på stjernerne.

LÆS OGSÅ: Geggo frygter for Linse: Jeg har det ad helvedes til

Det var dog ikke første gang, hun prøvede at ride på det særegne dyr.

– Jeg har redet på en kamel før, og der havde jeg faktisk besluttet mig for, at jeg ikke ville ride på dem igen, for jeg er ikke så vild med, at de skal gå flere timer om dagen. Men jeg kan godt lide princippet på det nye sted, hvor kamelerne har det rigtig godt, og der kun er 18 stykker.

LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama

I videoen herunder kan du se, hvorfor Tina nok aldrig bliver helt tætte veninder med en af de andre ‘Forsidefruer’.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.