Nyeste artikler
Se alle
Pressemøde på "X Factor" 2020, Nimb. Nanna Øland Fabricius aka Oh Land. Foto: Bo Nymann

Oh Land ånder lettet op

'X Factor'-dommer Nanna Øland Fabricius kan helt fri for smerter være med i dette års sæson af det populære talentprogram.

Gennem 15 år har Nanna Øland Fabricius lidt af stærke smerter fra en rygskade, hun pådrog sig som balletbarn. Men på uforklarlig vis er de forsvundet som dug for solen – til stor lettelse for hende.

– Det har været en enorm byrde. Nu kan jeg leve mit liv igen, stå op om morgenen og føle mig let og fri. Jeg er taknemmelig og prøver at nyde de gode øjeblikke, Helingen skulle åbenbart tage 15 år, sagde en glad Oh Land ved ”X Factor”-pressemødet før jul.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ vender tilbage med STORE ændringer 

Den 34-årige sanger og ”X Factor”-dommer har i tidens løb frekventeret specialister i hobetal og taget smertestillende præparater for at komme smerterne til livs.

– Jeg har hverken brug for smertestillende medicin eller behandlinger, og går kun til læger, når det er nødvendigt. Så jeg har ikke spurgt dem, hvorfor det er gået væk, fortalte hun.

LÆS OGSÅ: Blachman: Jul er for folk, der keder sig 

På kærlighedsfronten går det også fremragende. Hun er klar til at flytte sammen med kæresten, musikeren Adi Zukanović, som hun arbejder tæt sammen med under forberedelserne af ”X Factor”-deltagerne til deres tv-optrædener.

LÆS OGSÅ: Er det her den bedste idé i ‘Løvens hule’?

– Adi og jeg kommer nok til at flytte sammen på et tidspunkt, sagde Nanna, hvis søn Svend er 3,5 år gammel.

Hun har ham på skift med eksmanden, Eske Kath, som hun blev skilt fra i 2016. De bor i nærheden af hinanden i København.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.