Nyeste artikler
Se alle
Oscar Bjerrehuus fra 'Vild med dans' (Foto: Henrik R. Petersen)

Oscar Bjerrehuus håber på Suzanne: Jeg danser for farmor

Oscar Bjerrehuus får stor støtte af sin farmor, Suzanne, der sender kærlige beskeder til ham og Asta Björk.

På grund af følgeskader fra sine kræftbehandlinger har Suzanne Bjerrehuus trukket sig fuldstændigt fra sit offentlige liv. Men måske hun snart gør en undtagelse og dukker op blandt publikum, når barnebarnet Oscar skal på gulvet i ‘Vild med dans’.

– Hun har altid støttet mig rigtig meget, og det gør hun også nu, hvor jeg er med i ‘Vild med dans’. Jeg danser for hende, fortalte Oscar efter showet i fredags.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Gunnvør og jeg taler sammen igen

Her var der igen masser af søde sms-beskeder til både Oscar og hans dansepartner, Asta Björk, for Suzanne havde igen siddet klistret til skærmen.

– Ja, hun skriver også til mig. Hun er en rigtig god støtte hver dag. Jeg er også blevet inviteret op for at møde familien, afslørede Asta, der arbejder på at få bugt med Oscars nervøsitet.

– Jeg ved jo, at han kan. For det har jeg set. Men nogle gange får nerverne overtaget, så det arbejder vi med, sagde hun.

LÆS OGSÅ: Lea Kessler forvist til kælderen under ‘Vild med dans’

Selvom dommerne var lidt fedtede med karakterne, vil seerne gerne se parret igen, så de gik uden om omdansen. Den måtte Michael Maze og Mie Moltke til gengæld ud i sammen med Birgit Aaby og Frederik Nonnemann. Og her trak Birgit Aaby det korteste strå og måtte sige farvel.

Oscar Bjerrehuus sagde ja til ‘Vild med dans’ for at vise sin far, Oliver Bjerrehuus, at han kunne komme længere end ham. I 2008 røg han ud som den første. Nu, hvor showet er kommet rigtig godt i gang, er Oscar overrasket over, hvor begejstret han er blevet for at være med.

– Det er helt anderledes, end jeg havde regnet med. Det er super fedt at danse hver dag, og så har jeg lært så mange spændende mennesker at kende. Jeg er virkelig glad for alle de nye relationer, jeg har fået, lød det med et smil fra Oscar.

AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.