Nyeste artikler
Se alle
Rasmus og Julie (Foto: Janus Nielsen)

Overrasket ‘Paradise’-Julie efter første afsnit: Det er ikke fedt

Rasmus' hårde udmeldinger om sin partner Julie kom i den grad bag på hende, da hun så første afsnit af 'Paradise'

Første afsnit af ‘Paradise Hotel’ sæson 14 har netop rullet over skærmen. I denne sæson er temaet paradisets have, og deltagerne fik for en gangs skyld ikke selv lov til at vælge deres partner på hotellet, da de blev tildelt den paradiso, der havde samme størrelse blad, som dem selv.

Især en af fyrene, 24-årige Rasmus fra Holsted, er bestemt ikke tilfreds med sin partner, 18-årige Julie fra Greve. Han nævner blandt andet i programmet, at det er meget “op ad bakke” med Julie, da han ikke kan snakke med hende, og at det er den pige, han mindst ønskede at danne par med.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sådan går det Fie Laursen på ‘Paradise Hotel’

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe fødte hjemme i sofaen

Da Julie i går så snigpremieren på programmet, kom det dog som lidt af en overraskelse, at Rasmus var så utilfreds med hende:

– Jeg vidste ikke, at Rasmus havde det på den måde. Det er selvfølgelig ikke særlig fedt, men jeg tager det ikke så tungt. Jeg drillede ham også lidt med det i aftes, da vi havde set programmet, hvorefter han fortæller, at han først har sagt det på et senere tidspunkt i programmet, men at de så har klippet det, så det lyder som om, det er lige, da vi er blevet partnere. Det ved jeg så ikke helt, om jeg skal stole på, fortæller Julie til Realityportalen.dk.

– Jeg havde det selv fint nok med at få Rasmus, da jeg så fyrene. Jeg syntes ikke, at der var nogen af fyrene, som var noget for mig, så på det tidspunkt var der ikke en bestemt, jeg ville stå sammen med. Han virkede dog ikke rigtig som ‘Paradise’-typen eller en, der ville være god til at spille spillet, så det var ikke en, jeg ville stå med hele vejen igennem. Jeg ville hellere have en partner, som virkelig gad at spille spillet og en, der havde styr på det, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Se eller gense klippet, hvor Rasmus langtfra er tilfreds med Julie i klippet nedenfor:

Følg med i, hvordan det går med Julie og Rasmus’ partnerskab i næste afsnit af ‘Paradise’ imorgen klokken 22.00 på TV3.

AFSLØRING: Her er endnu et ‘Paradise’-par

LÆS OGSÅ: Ny paradiso afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.