Nyeste artikler
Se alle
Foto: Peter Hauerbach

Overvældet Cecilie Hother skal have en søn

Cecilie Hothers søde nyhed blev modtaget med endnu sødere reaktioner fra alle hendes følgere.

Mens de fleste har haft travlt med at pakke julegaver ind, har Cecilie Hother, 41, haft travlt med at pakke maven godt ind. Hun har nemlig gjort alt for at holde det for sig selv og de nærmeste, at den igen vokser.

Men nu fortæller tv-værten, at hun i starten af april igen skal være mor og er mere end fem måneder henne.

– Jeg er overvældet over den positive respons, jeg har fået. Jeg sad med tårer i øjnene, da jeg læste alle de søde kommentarer på Instagram, siger hun.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-far bliver hjemmegående

Hemmelighedskræmmeriet skyldes ikke mindst, at tv-værten for ni måneder siden gik igennem den
enorme sorg at miste sin ufødte søn, Karl. 

– Der har været megen ængstelse og forbehold denne gang, og jeg skal lære den balancegang, det er, at være i sorg og glæde sig samtidig. Vi er blevet fulgt meget tæt på hospitalet, og alt er blevet testet, så vi har også vidst længe, hvilket køn babyen er, fortæller Cecilie Hother og afslører, at det er en dreng, der gemmer sig inde i maven.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

Hun har i forvejen aldrig taget det som en selvfølge, at det skulle være let at få børn, da hun lider af sygdommen PCO. Men sammen med sin ti år ældre mand, Thomas Honoré, har hun fået datteren Ellinor på tre år og er nu gravid for tredje gang.

– Ellinor glæder sig meget. Hun taler med maven og går og klapper den. I går bekendtgjorde hun, at baby skal have hendes seng, og hun skal have en ny, og så skal de sove på værelse sammen. Det har hun bestemt, siger Cecilie Hother med et grin.

LÆS OGSÅ: Gunnvør: Jeg er forelsket

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.