Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Overvejede Mathias at afsløre Lennys store hemmelighed?

Lenny fortalte Mathias, at han havde haft sex med Tine, men overvejede Mathias nogensinde at fortælle det videre?

I aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’ vender en gammel kending tilbage som jurymedlem. Mathias gør atter sit indtog på hotellet, og det er måske meget rart for Lenny, der har brug for at komme af med nogle ting.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Lenny vælger nemlig at dele sin hemmelighed med Mathias for at vise ham, at de stadig er venner. Lenny fortæller ham derfor, at han har været sammen med Tine. Dét er en info, der virkelig ville skabe drama, hvis Mathias fortalte det videre, men overvejede han det?

– Jeg havde overvejet at sige det, men jeg synes også, at det ville være dumt, fordi jeg hele tiden har behandlet folk godt, og jeg har ikke selv stået for noget drama. Det ville kun skade folk, hvis jeg begyndte at snakke højt om det, fortæller Mathias.

LÆS OGSÅ: Vidste du? Dét laver paradisoerne hjemme i Danmark

Mathias: “Spillet havde taget hårdt på Lenny”

Selvom Mathias ikke overvejede at fortælle Lennys hemmelighed videre, så tænkte han alligevel sit, da han fik det at vide:

– Jeg kan slet ikke forstå, at han kan finde på det, men jeg ved, at han havde dårlig samvittighed, og jeg tror, at spillet havde taget virkelig hårdt på ham. Jeg ville ikke skade ham yderligere, for han lignede ikke sig selv, og hvis folk betror sig til mig, vil jeg ikke bruge det imod dem, slår Mathias fast.

LÆS OGSÅ: Vidste du? Der er telefoner rundt omkring på ‘Paradise’

Mathias er dog godt klar over, hvorfor Lenny netop valgte at lette sit hjerte over for ham:

– Jeg tror godt, at han vidste, at jeg ikke ville sige det. Jeg tror oprigtigt, at han var ked af, at han smed mig ud, men det er jo sådan, spillet er, og jeg ville vinde over ham i en finale. Han skulle ud med det til én, han stolede på, siger Mathias.

‘Paradise Hotel’-finalen sendes i morgen klokken 22.00 på TV3. Realityportalen er naturligvis til finalefesten, så hold øje med Instagram og Facebook! 

LÆS OGSÅ: Efter utroskab og brud: Scott Disick tilbage med ekskæresten

LÆS OGSÅ: Valdemar laver nyt program: Ville ligne Justin Bieber, men…

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.