Nyeste artikler
Se alle
'Ex on the Beach' sæson 4 (Foto: Krestine Havemann)

PÅSKEKÅRING: Her er årets realityprogram 2020

Stemmerne er talt op, og forårets bedste realityprogram er fundet!

Det er ikke tid, vi har manglet i disse coronatider. Danmark har været lukket ned i en hel måned, og der har været rig mulighed for at ligge indendøre og indhente tv-verdenens uanede mængder af realityguf.

Seerne har altså været godt klædt på til at bedømme, hvilket realityprogram, der er forårets bedste, og stemmerne er ikke til at tage fejl af.

Med hele 39% af alle stemmerne har Dplay-programmet ‘Ex on the Beach’ for andet år i træk gjort sig fortjent til titlen som ‘Årets realityprogram’.

LÆS OGSÅ: Her er årets påskehunk 2020

Med 23% ligger ‘Paradise Hotel’ på en andenplads, efterfulgt af ‘Forsidefruer’, som med 7% stadig har en del at lære af kongen og dronningen af reality-tv, hhv. ‘Ex on the Beach’ og ‘Paradise Hotel’.

I ‘Årets bedste realityprogram 2020’ flytter otte friske singler ind i den luksuriøse villa i de smukke brasilianske omgivelser. Freden varer dog ikke længe, før deres ekskærester  dukker op af det turkisblå hav på stribe, kampklar og godt sadlet til at sabortere deres eks’ers mulighed for nogensinde at finde kærligheden igen.

Se de nominerede her.

LÆS OGSÅ: Hvad skete der med Emilie og Jonas efter ‘Paradise’? Nu åbner de op

Her er top tre over årets bedste realityprogram:

1. pladsen: Ex on the Beach (39%, 738 Stemmer)

2. pladsen: Paradise Hotel (23%, 425 Stemmer)

3. pladsen: Forsidefruer (7%, 127 Stemmer)

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-vindere: Det brugte vi pengene på

LÆS OGSÅ: Her er årets påskerealitystjerne 2020

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.