Nyeste artikler
Se alle
Amanda og Nicklaes bliver kærester i 'Ex on the Beach' (Foto: Dplay)

PÅSKEKÅRING: Her er årets tv-øjeblik 2020

Vi er ikke mange måneder inde i 2020, men der har allerede været et hav af mindeværdige øjeblikke. Seerne har stemt, og det er blevet tid til at kåre årets tv-øjeblik.

Der har ikke kun været lutter idyl i realityverdenen, og det viser sig da sandelig også i de tv-øjeblikke, der sidste uge var nomineret i kategorien ‘Årets tv-øjeblik 2020’. Fra kærlighedserklæringer, vaginaloptramninger og senge, der knaldes i stykker, til heftige skænderier, utroskab, skilsmisser og realitystjerner, der kommer fysisk til skade.

Men der er noget, der tyder på, at seernes bløde side alligevel i sidste ende overvinder den lille djævel på skulderen, som sætter lighedstegn mellem dramatiske intriger og god underholdning.

Med 28% af alle stemmerne er ‘Årets tv-øjeblik 2020’ nemlig intet mindre end ‘Ex on the Beach’-turtelduerne Amanda og Nicklaes’ kærlighedsdate i ørkenen, hvor de endelig får sat titel på deres forhold.

LÆS OGSÅ: Daniel og Camilla: Det kan ikke vare for evigt

Amanda og Nicklaes kan nu tilføje endnu en kåring til samlingen, da de begge også er løbet med titlerne som hhv. ‘Årets påskebabe 2020’  og ‘Årets påskehunk 2020’. Var der nogen, der sagde ‘couple goals’?

– Jeg syntes selv, at det var sødt at se klippet, men at vinde et titel som denne, det er fandeme sødt! Jeg er så overlykkelig over, at jeg sprang ud i det til at starte med. Jeg har en fantastisk kæreste, som gør mig glad og behandler mig som en prinsesse. Jeg er så beæret over, at folk hepper på os som kærester og synes, vi søde, fortæller Amanda til Realityportalen, da det går op for hende, at hun og Nicklaes endnu en gang har gjort sig fortjent til en titel.

LÆS OGSÅ: Her er årets påskerealitystjerne 2020

Det tv-øjeblik, der har fået næstflest stemmer og dermed får en andenplads, er i en helt anden boldgade. Det er nemlig Türkers chokerende exit på ‘Paradise Hotel’ (22%), hvor Rikke måtte bede ham forlade hotellet oven på et voldsomt skænderi, hvor han mistede besindelsen.

Tredjepladsen vidner dog om, at seerne stadig værdsætter en god gammeldags bommert, som da Louise løb ind i en glasdør i ‘Ex on the Beach’, og hele villaen skraldgrinede (19%).

Se de nominerede her.

LÆS OGSÅ: Her er årets påskebabe 2020

Top tre over årets tv-øjeblik:

1. pladsen: Amanda og Niklas bliver kærester | Ex on the Beach (28%, 404 Stemmer)

2. pladsen: Türkers chokerende exit | Paradise Hotel (22%, 320 Stemmer)

3. pladsen: Louise løber ind i glasdør | Ex on the Beach (19%, 275 Stemmer)

 

View this post on Instagram

 

Hov, der var et vindue 😅🖤 HUSK, der ligger 3 helt nye afsnit klar lige nu på Dplay @louise_balling_j @@dplaydk ##exonthebeach

A post shared by ExontheBeachDK (@exonthebeachdk) on

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-vindere: Det brugte vi pengene på

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrues’ flugt fra Dubai: Vi er som nyforelsket

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.