Nyeste artikler
Se alle
Parceremoni på 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen // Viaplay & Viafree

‘Paradise’-Anna om Awa: Derfor skal hun hurtigt hjem

Der er bestemt ikke plads til to alfahunner på hotellet.

Den nye pige på ‘Paradise Hotel’ er ikke bange for at sige, hvad hun mener. På samme måde som Anna Seneca heller ikke er bange for at tale lige ud af posen, og ifølge hende er der ikke plads til to frembrusende kvinder på hotellet. Derfor giver Anna ikke ligefrem en varm velkomst til den nye, kvindelige gæst.

LÆS OGSÅ: Paradiso om fast sexpartner: Han er ikke min type

– Well. Jeg tror ikke, jeg orkede hende. Jeg brød mig ikke om hendes “Hey ladies, her kommer jeg”-vibe. Følte ikke rigtig, at der var plads til endnu én. Hun passer ikke ind, siger Anna til Realityportalen.

Anna fortæller, at hun dog på ingen måde så Awa som en trussel. Til gengæld var hun selv bange for at være en for stor trussel.

19-årige Awa. Foto: TV3/Viaplay

LÆS OGSÅ: Forlod ‘Paradise Hotel’: Nu er han med i ‘Ex on the Beach’

– Selvfølgelig var jeg bange for, at de andre så mig som en trussel. Uden tvivl! Jeg har ben i næsen og er ikke bange for at starte en debat. Men derimod var jeg også god til at anerkende, hvis jeg tog fejl og undskylde, hvis jeg trådte nogle over tæerne. Det var min strategi, siger Anna om sit eget spil.

LÆS OGSÅ: Tjekker Casper ind på ‘Paradise’ igen?!

Annas taktik går i vasken

– Jeg syntes helt klart bedst om Mike. Altså godt nok syntes jeg, at Mike var en ægte Brian-type, men det var klart ham, der gav mig det bedste førstehåndsindtryk. Måske var det også, fordi der i mine øjne ikke var plads til Awa på hotellet. Mike var rar og nede på jorden, fortæller Anna.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?

Mike. Foto: TV3/Viaplay

Mike tjekkede ind med et ønske om at gøre brug af en taktik, hvor han spillede venskabeligt og forblev venner med de andre paradisoer.

– Den indstilling kunne jeg rigtig godt lide, og det var også med den indstilling, jeg selv tjekkede ind. Dog var det ikke sådan, det kom til at gå, griner Anna.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.