Nyeste artikler
Se alle
Tobias og Ida til forpremiere på Paradise Hotel 2020. Foto: Anthon Unger.

‘Paradise’-babe afslører: Derfor mødte jeg op sammen med Tobias

Der blev knyttet et varigt bånd mellem Ida og Tobias i Mexico.

Til den store premierefest i andledning af ‘Paradise Hotel’ 2020 mødte startcastet op som par. Det var produktionsholdets betslutning, hvem der skulle ankomme til den røde løber sammen med hvem, og her var 21-årige Ida fra Kalundborg meget godt tilfreds med matchet.

LÆS OGSÅ: Türker afslører ny og iskold taktik på ‘Paradise Hotel’

– Ja, vi er jo blevet sat helt tilfældigt sammen, men Tobias og jeg har haft et virkelig godt venskab både i Mexico og hjemme i Danmark, så jeg tror, det er et virkelig godt match, at vi følges herind sammen. Men det er ren og skær venskab, fortalte Ida Realityportalen.

Det er en erfaren herre, hun følges med, for Tobias er allerede vant til at være på skærmen, og nogle kan måske genkende ham fra ‘Besat af Bad Boys’ og ‘Dagens mand’.

LÆS OGSÅ: Paradiso raser over utroskabsrygter

Idas faste partner

Ida meldte sig i første omgang til ‘Paradise Hotel’ sæson 15, hvor hun ikke kom med. Til gengæld blev hendes ansøgning gemt til året efter, og hun blev ringet op og spurgt, om hun stadig havde lyst til at deltage. Det sagde hun selvfølgelig ja til.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

– Det er kun de tætteste og familien, der har vidst det, så jeg glæder mig sindssygt meget til folk finder ud af det efter i aften, fortalte hun.

Ida afslører, at hun tjekkede ind på hotellet i Mexico med en plan om at stå med en fast partner hele vejen til finalen. Om den plan lykkedes, vil hun ikke komme nærmere ind på.

LÆS OGSÅ: Dybt rørt ‘Love Island’-Olivia: Jeg er uretfærdig

Herunder kan du blandt andet høre Ida fortælle om sin taktik i ‘Paradise Hotel’. 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.