Nyeste artikler
Se alle
Nanna Knudsen Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-babe er blevet militærpige

Nanna fra 2017-udgaven af 'Paradise' har brugt efteråret på Hvorup Kaserne som værnepligtig.

Da ‘Paradise Hotel’ sæson 13 rullede over skærmen i foråret, var den blonde skønhed Nanna Juul Skovlund Knudsen blandt deltagerne. Hun tjekkede ind på hotellet helt fra starten, men måtte desværre forlade programmet kort inden finalen.

Den smukke ‘Paradise’-babe har dog taget lidt af et karriereskift siden sin deltagelse i reality-programmet. Hun har nemlig tilbragt efteråret på Hvorup Kaserne i Nørresundby som værnepligtig.

–  Jeg var værnepligtig fra august og fire måneder frem. Jeg valgte at tage i militæret, fordi jeg trængte til en udfordring og noget nyt og spændende. Dermed ville jeg gerne lidt væk fra at være ‘Paradise-Nanna’. Jeg vil være ærlig at sige, at det på mange måder ikke var mig, men samtidig er jeg vildt glad for, at jeg gennemførte det, fortæller Nanna på sin Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører: Nu er ‘Paradise’-vinderne fundet

– Jeg var rigtig glad for den militære fysiske træning, undervisningen, skydebanen og alle de søde mennesker, som jeg har mødt derinde. Felten var noget, jeg måske ikke var super vild med. Vi fik meget lave mængder søvn, vejret var meget koldt, vi var altid våde, da der regner meget ofte på denne tid af året. Det var heldigvis kun få dage, og når man var færdig, stod man tilbage med en super følelse af, at man havde klaret det.

Selv om det var hårdt, så fortryder Nanna på ingen måde, at hun valgte at gøre det.

– Vi var mellem 18 og 24 år i min deling og omkring 40 personer. Vi var cirka 12 piger og resten drenge. Værnepligt er en super fed og anderledes oplevelse, som jeg er glad for, jeg har fået. Det var fire hårde måneder både psykisk og fysisk, og jeg kunne slet ikke have klaret det uden de fantastiske mennesker. Hvis du overvejer at tage en tur i militæret, synes jeg bestemt, du skal gøre det. Hvis du ikke er vant til at træne og løbe, ville jeg dog måske træne en smule op inden, da du stort set er fysisk aktiv hver dag.

Nanna arbejder nu i Aalborg, indtil hun kan søge ind på socialrådgiver-uddannelsen.

Se billedet af Nanna i sin militæruniform nedenfor:

| MIN EGEN ERFARING| Rigtig mange af jer har spurgt ind til min tid i millitæret. Jeg tænkte et opslag ville være nemmest. Jeg prøver at svare på de spørgsmål, jeg har fået oftest. Jeg var værnepligtig på hvorup kaserne i Nørresundby. Jeg valgte at tage i millitæret, fordi jeg trængte til en udfordring og noget nyt og spændende. Dermed ville jeg gerne lidt væk fra “Paradise Nanna”. Jeg var i hæren i 4 måneder (august holdet). Jeg vil være ærlig at sige, at det på mange måder ikke var mig, men samtidig er jeg vildt glad for, jeg gennemførte det. Jeg var rigtig glad for den millitær fysiske træning vi havde, undervisningen, skydebanen og alle de søde mennesker, som jeg har mødt derinde. Felten var noget, jeg måske ikke var super vild med … vi fik meget lave mængder søvn, vejret var meget koldt, vi var altid våde i den forstand, der regner meget ofte på denne tid af året. Igennem dagene fik vi heller ikke de store mængder mad, da felten skal betragtes som overlevelse. Det var heldigvis kun få dage, og når man var færdig, stod man tilbage med en super følelse af, at man havde klaret det! Vi boede på 10-12 mands stuer, både drenge og piger sammen. Det krævede lidt tilvænning mht. bad osv. Det finder man heldigvis hurtigt ud af. Vi var alt fra 18-24 år i vores deling. Mener vi var omkring 12 piger og resten drenge (i alt ca. 40) Hvis du ikke er vant til at træne, løbe osv. Ville jeg måske træne en smule op inden, da du stort set er fysisk aktiv hver dag. Værnepligt er en super fed og anderledes oplevelse, som jeg er glad for, jeg har fået. Det var 4 hårde måneder, både psykisk og fysisk, og jeg kunne slet ikke have klaret det uden de fantastiske mennesker i 1 del. Så hvis du overvejer at tage en tur i millitæret, synes jeg bestemt, du skal gøre det. Kram Skovlund 🖤

Et opslag delt af NANNA J. SKOVLUND KNUDSEN (@nannajsk) den

LÆS OGSÅ: Fie Laursen fortryder ‘Paradise’-deltagelse: Den dårligste beslutning i mit liv

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk skal være far

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er alle de nye paradisoer

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.