Nyeste artikler
Se alle
(Foto: James Thisted)

‘Paradise’-babe er single igen: Han gjorde noget uacceptabelt

Der er ikke helt enighed om, hvem der slog op, og hvad der egentlig skete mellem paradisoen og hendes eks.

I begyndelsen af februar viste Monique von Appen for første gang sin nye flirt, Daniel, frem på sin Instagram. Dengang ville hun dog ikke kalde ham en kæreste, fordi forholdet var så nyt, men hun indrømmede, at der i den grad var kommet sommerfugle i hendes mave.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Sidenhen kunne hun dog fortælle, at forholdet havde udviklet sig, og at de to var blevet kærester. Daniel var derfor også blevet præsenteret for Moniques døtre, Manilla og Marina, mens Monique var blevet præsenteret for Daniels syvårige søn, Xander. Men nu efter få måneders forhold er det slut mellem det ellers så lykkelige par, det skriver Monique på sin Instagram.

– Rigtig mange skriver til mig, om jeg ikke er sammen med Daniel mere. Og nej, jeg er gået fra ham. Det er efterhånden længe siden. Jeg gik, fordi han gjorde og sagde nogle ting, som jeg ikke kunne leve med, eller som jeg havde tænkt mig at acceptere. Men jeg er gladere nu end før. Jeg forveksler forelsket med elske, og så brænder man hænderne. Men jeg har fundet mig selv, fastslår Monique på Instagram, og overfor Realityportalen uddyber hun bruddet.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Realityhunk beskyttede Geggo og Cengiz

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Moniques børns far, Mark, have sex med Amanda i ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vinders mor offer for formodet seriemorder

–  Jeg gik fra ham af mange årsager. Den værste var nok, da han råbte Manila ind i hoved. Han var cirka 5 cm fra hendes ansigt, og så råbte han bare på fuld hammer. Manila blev så bange, jeg glemmer det virkelig aldrig. Han sagde ikke engang undskyld, han mente, hun bare skulle fatte, hvad han sagde. Udover det var han sygt jaloux, han ville ikke have, at Mark og jeg talte sammen. Han skulle altid gå med ud, når jeg skulle hente pigerne. Han ville tjekke min mobil, han blev sur, hvis jeg havde lyst til andet end lige ham. Og så skulle han altid svine Marks evne som far til, men helt ærlig! Så burde han virkelig tage og kigge ind af. Daniel er ikke den ,jeg troede, og det kan jeg se nu. Sørgeligt, men sandt, fastslår Monique.

Ifølge Monique er det især uacceptabelt for hende, at man råber af hendes børn, og hun sidestiller det med at slå. Derudover kunne hun ikke stoppe med at have kontakt med Mark, fordi han er hendes børns far, og det forhold vil ingen mand kunne ændre, fastslår Monique, som altid vil elske Mark som sine børns far.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Daniel: Jeg har ikke råbt af Manila

Netop forholdet til Mark indrømmer Moniques ekskæreste Daniel, var en af de ting, der kom imellem dem. Ifølge Daniel blev Mark ved med at skrive søde ting og sende hjerter til Monique, og selvom han sagde til hende, at han ikke brød sig om det, så tog hun Marks parti og ville ikke bede ham om at stoppe. Til gengæld er han ikke enig i Moniques udlægning af, hvad der skete mellem ham og Manila.

– Jeg hævede min stemme og sagde, det var forkert, det hun gjorde. Men jeg ved ikke, hvordan Monique har opfattet det, men det var åbenbart det mest forfærdelige, jeg nogensinde kunne have gjort mod hendes datter. Jeg er sanger, så jeg kan råbe, og jeg kan råbe rigtig højt, og det gjorde jeg ikke nej, det kunne jeg ikke finde på. Jeg kunne ikke engang finde på at gøre det overfor min egen søn, så nej, jeg kunne slet ikke finde på at gøre det mod hendes, fastslår Daniel.

På sin Instastory fortæller Monique lige nu om episoden, og her står hun fast på, at Daniel har råbt på fuld hammer, som hun siger det, ind i Manilas hoved.

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup

Monique var ikke en god kæreste

Det er dog ikke den eneste ting, det tidligere par ser forskelligt på. Daniel er heller ikke enig i, at det var Monique, der gik fra ham, ifølge Daniel var det en fælles beslutning, og han er ikke i tvivl om, hvad der gjorde, at han ikke ville være kærester med Monique længere.

– Monique er ikke særlig god til at være kærester. I starten var det jo super dejligt og super fint, og hun viste kærlighed og omsorg og alt sådan noget. Men det var ligesom om, at det lynhurtigt blev hverdag, og så var der bare ikke noget af det i den forstand, at hun havde ikke lyst til at ligge og putte og nusse og alle de her ting, og det gik mig egentlig rimelig meget på, fordi jeg er meget afhængig af sådan nogle kærligheds og omsorgsting, når jeg er i et forhold, fortæller Daniel og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

– Jeg tror, det der spillede allermest ind var hendes forhold til Mark, fordi hendes forhold til Mark faktisk var vigtigere, end hendes forhold til mig. Mark kunne få lov til at gøre, hvad der passede ham. Jeg kan godt forstå, de skulle have et godt forhold, fordi de har børn sammen, og det accepterer jeg. Men hun blev ved med at forsvare Mark og den måde, han er på, og hun kunne ikke engang tage mit forsvar. Det hele handlede om, hvordan hun havde det og hendes forhold til pigernes far, der blev ikke tænkt på mig i nogle af de ting, som der blev sagt og gjort, hverken om det var offentligt i det private.

Han indrømmer, at han blev jaloux og ikke kunne forstå, at forholdet til ekskæresten var vigtigere end hendes forhold til ham, som var hendes kæreste. Han er ikke i tvivl om, at Mark stadig gerne vil have Monique, og derfor mener han også, at Monique burde bede Mark om at stoppe med at sende søde beskeder, når hun var i et forhold med en anden.

For Monique er der dog intet vigtigere end børnene, og en del af det er også forholdet til børnenes far, så en af de ting, Daniel og Monique kan blive enige om er, at de er uenige og i hvert fald ikke skal være kærester.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor sagde jeg farvel til ‘Forsidefruer’

 

View this post on Instagram

 

SINGLE 🙏🏻 Rigtig mange skriver til mig, om jeg ikke er sammen med Daniel mere. Og nej, jeg er gået fra ham. Det er efterhånden længe siden. Jeg gik fordi han gjorde og sagde nogle ting, som jeg ikke kunne leve med, eller som jeg havde tænkt mig at accepter. Men jeg er gladere nu end før. Jeg forveksler forelsket med elske, og så brænder man hænderne. Men jeg har fundet mig selv. Jeg har fundet ud af, at “moniquetid” er noget jeg har savnet. Og noget som jeg virkelig nyder. At være Monique uden at være Mor eller kæreste. Men bare Monique. Jeg savner at gøre tosset ting, og først tænke bagefter. 😅 Jeg sletter ikke billederne af ham og jeg, fordi ligegyldig hvor end jeg ville, så kan man ikke slette sin fortid. Og Daniel lærte mig helt sikkert nogle ting om mig selv undervejs. Der er ting jeg aldrig vil tilgive, men jeg kommer videre 🙏🏻 #single #happy #mylife #singlemom #MoniqueTid 😜

A post shared by Monique Von Appen (@nikkerbabe) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Ex on the beach - X Factor
UHH: Realitybabes vender tilbage til skærmen - i TRE programmer
Robinson Ekspeditionen
Stort drama i 'Robinson': Hold nu din kæft!
Realityportalen
Forsidefruer - Vild med dans
Gunnvør: Jeg kan sjældent genkende Olivers historier
Forsidefruer
HOT NEWS: 'Forsidefruer'-babe har født
Ex on the beach
WOW! Vildt sex-uheld i 'Ex on the Beach'
Singleliv - The Wall
Di Caprio med i dansk realityprogram
Ex on the beach
'Ex on the Beach'-René giver Frederik ret: Jeg er en tøffelhelt
De unge mødre
Familieforøgelse på vej? Ung mor har smidt pillerne
Kendte
GALLERI! Modne kvinder med yngre mænd: Kærlighed uden alder
Ex on the beach
’Ex on the Beach’-Mark afslører: Sådan undgår jeg at blive sendt hjem
Kendte
Ærlig Medina om selvmordstanker: Jeg var klar til at hoppe ud
Stjerneboksning
Rift om ’Stjerne Boksning’-deltager: Det vælter ind med beskeder
For lækker til love - X Factor
'X Factor'-Rasmus med i 'For lækker til love': Derfor er jeg tilbage på skærmen
Beauty Bosserne - Fristet - Mig og min mor
SE BILLEDERNE: Irina og Morten er blevet gift
X Factor
Sofie Linde droppede drømmen: Jeg er ikke bange for min alder
Paradise Hotel
Reality-par afslører: Vi skal have børn, når ..
Ex on the beach
Lykken tilsmiler 'Ex on the Beach'-René: Jill er dejlig
VIP I familien
Realitybabe lufter vilde fordomme: Indavl og tabere
De unge mødre
ÅH NEJ! 'De unge mødre'-stjerne og kæresten bryder stor bryllupstradition
X Factor
Sådan fejrer Sofie 30 års fødselsdag: Det skal der ske
Landmand søger kærlighed
'Landmand'-Dennis' forlovede: Det faldt jeg for ved ham
Ex on the beach
Realitypar jubler: Flytter sammen i fælles lejlighed
Vild med dans
HOT NEWS: 'Vild med dans'-hunk skal være far
Der er et yndigt land - med Amalie & Lotte - Forsidefruer
Amalie slår fast: Vil være uafhængig
Vild med dans
Anne Dorte Michelsen ude af 'Vild med dans'
Vild med dans
GALLERI: Se alle de smukke 'Vild med dans'-kjoler
Vild med dans
Første 'Vild med dans'-par ryger ud: Find SMS-koderne her!
Forsidefruer - Vild med dans
Oliver Bjerrehuus afslører: Gunnvør og jeg taler sammen igen
Vild med dans
AFSTEMNING: Hvem ryger ud af 'Vild med dans'?
Beauty Bosserne - De unge mødre - Ex on the beach
Stort kaos: Det er slut med 'De unge mødre' og 'Ex on the Beach', hvis ...
Vild med dans
Store byttedag i 'Vild med dans': Det skal der danses
Keeping up with The Kardashians
Helt sindssygt: Kris Jenner tacklet af datterens sikkerhedsfolk
Ex on the beach
Lummer scoring: Nu er Fie og Jeppe kærester
Den store bagedyst
'Den store bagedyst' er tilbage: Her er alle deltagerne
Paradise Hotel
SE BILLEDET: 'Paradise'-babe har født
For lækker til love
Realityhunk afslører: Jeg takkede nej til 'For lækker til love'
Vild med dans
Trodser dommernes dom: Hun ryger ud af 'Vild med dans'
Paradise Hotel
'Paradise'-Teitur: Derfor er jeg med i 'For lækker til love'
Ex on the beach
Sara om Fie og Jeppes forhold: Jeg ønsker dem det bedste
Familien fra Bryggen
Geggo om Albas tv-optræden: Vi kan 100 procent stå inde for det
Forsidefruer - Til middag hos
Amalie forklarer sig: Derfor er min nye fyr hemmelig