Nyeste artikler
Se alle
(Foto: James Thisted)

‘Paradise’-babe er single igen: Han gjorde noget uacceptabelt

Der er ikke helt enighed om, hvem der slog op, og hvad der egentlig skete mellem paradisoen og hendes eks.

I begyndelsen af februar viste Monique von Appen for første gang sin nye flirt, Daniel, frem på sin Instagram. Dengang ville hun dog ikke kalde ham en kæreste, fordi forholdet var så nyt, men hun indrømmede, at der i den grad var kommet sommerfugle i hendes mave.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Sidenhen kunne hun dog fortælle, at forholdet havde udviklet sig, og at de to var blevet kærester. Daniel var derfor også blevet præsenteret for Moniques døtre, Manilla og Marina, mens Monique var blevet præsenteret for Daniels syvårige søn, Xander. Men nu efter få måneders forhold er det slut mellem det ellers så lykkelige par, det skriver Monique på sin Instagram.

– Rigtig mange skriver til mig, om jeg ikke er sammen med Daniel mere. Og nej, jeg er gået fra ham. Det er efterhånden længe siden. Jeg gik, fordi han gjorde og sagde nogle ting, som jeg ikke kunne leve med, eller som jeg havde tænkt mig at acceptere. Men jeg er gladere nu end før. Jeg forveksler forelsket med elske, og så brænder man hænderne. Men jeg har fundet mig selv, fastslår Monique på Instagram, og overfor Realityportalen uddyber hun bruddet.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Realityhunk beskyttede Geggo og Cengiz

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Moniques børns far, Mark, have sex med Amanda i ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vinders mor offer for formodet seriemorder

–  Jeg gik fra ham af mange årsager. Den værste var nok, da han råbte Manila ind i hoved. Han var cirka 5 cm fra hendes ansigt, og så råbte han bare på fuld hammer. Manila blev så bange, jeg glemmer det virkelig aldrig. Han sagde ikke engang undskyld, han mente, hun bare skulle fatte, hvad han sagde. Udover det var han sygt jaloux, han ville ikke have, at Mark og jeg talte sammen. Han skulle altid gå med ud, når jeg skulle hente pigerne. Han ville tjekke min mobil, han blev sur, hvis jeg havde lyst til andet end lige ham. Og så skulle han altid svine Marks evne som far til, men helt ærlig! Så burde han virkelig tage og kigge ind af. Daniel er ikke den ,jeg troede, og det kan jeg se nu. Sørgeligt, men sandt, fastslår Monique.

Ifølge Monique er det især uacceptabelt for hende, at man råber af hendes børn, og hun sidestiller det med at slå. Derudover kunne hun ikke stoppe med at have kontakt med Mark, fordi han er hendes børns far, og det forhold vil ingen mand kunne ændre, fastslår Monique, som altid vil elske Mark som sine børns far.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Daniel: Jeg har ikke råbt af Manila

Netop forholdet til Mark indrømmer Moniques ekskæreste Daniel, var en af de ting, der kom imellem dem. Ifølge Daniel blev Mark ved med at skrive søde ting og sende hjerter til Monique, og selvom han sagde til hende, at han ikke brød sig om det, så tog hun Marks parti og ville ikke bede ham om at stoppe. Til gengæld er han ikke enig i Moniques udlægning af, hvad der skete mellem ham og Manila.

– Jeg hævede min stemme og sagde, det var forkert, det hun gjorde. Men jeg ved ikke, hvordan Monique har opfattet det, men det var åbenbart det mest forfærdelige, jeg nogensinde kunne have gjort mod hendes datter. Jeg er sanger, så jeg kan råbe, og jeg kan råbe rigtig højt, og det gjorde jeg ikke nej, det kunne jeg ikke finde på. Jeg kunne ikke engang finde på at gøre det overfor min egen søn, så nej, jeg kunne slet ikke finde på at gøre det mod hendes, fastslår Daniel.

På sin Instastory fortæller Monique lige nu om episoden, og her står hun fast på, at Daniel har råbt på fuld hammer, som hun siger det, ind i Manilas hoved.

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup

Monique var ikke en god kæreste

Det er dog ikke den eneste ting, det tidligere par ser forskelligt på. Daniel er heller ikke enig i, at det var Monique, der gik fra ham, ifølge Daniel var det en fælles beslutning, og han er ikke i tvivl om, hvad der gjorde, at han ikke ville være kærester med Monique længere.

– Monique er ikke særlig god til at være kærester. I starten var det jo super dejligt og super fint, og hun viste kærlighed og omsorg og alt sådan noget. Men det var ligesom om, at det lynhurtigt blev hverdag, og så var der bare ikke noget af det i den forstand, at hun havde ikke lyst til at ligge og putte og nusse og alle de her ting, og det gik mig egentlig rimelig meget på, fordi jeg er meget afhængig af sådan nogle kærligheds og omsorgsting, når jeg er i et forhold, fortæller Daniel og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

– Jeg tror, det der spillede allermest ind var hendes forhold til Mark, fordi hendes forhold til Mark faktisk var vigtigere, end hendes forhold til mig. Mark kunne få lov til at gøre, hvad der passede ham. Jeg kan godt forstå, de skulle have et godt forhold, fordi de har børn sammen, og det accepterer jeg. Men hun blev ved med at forsvare Mark og den måde, han er på, og hun kunne ikke engang tage mit forsvar. Det hele handlede om, hvordan hun havde det og hendes forhold til pigernes far, der blev ikke tænkt på mig i nogle af de ting, som der blev sagt og gjort, hverken om det var offentligt i det private.

Han indrømmer, at han blev jaloux og ikke kunne forstå, at forholdet til ekskæresten var vigtigere end hendes forhold til ham, som var hendes kæreste. Han er ikke i tvivl om, at Mark stadig gerne vil have Monique, og derfor mener han også, at Monique burde bede Mark om at stoppe med at sende søde beskeder, når hun var i et forhold med en anden.

For Monique er der dog intet vigtigere end børnene, og en del af det er også forholdet til børnenes far, så en af de ting, Daniel og Monique kan blive enige om er, at de er uenige og i hvert fald ikke skal være kærester.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor sagde jeg farvel til ‘Forsidefruer’

 

View this post on Instagram

 

SINGLE 🙏🏻 Rigtig mange skriver til mig, om jeg ikke er sammen med Daniel mere. Og nej, jeg er gået fra ham. Det er efterhånden længe siden. Jeg gik fordi han gjorde og sagde nogle ting, som jeg ikke kunne leve med, eller som jeg havde tænkt mig at accepter. Men jeg er gladere nu end før. Jeg forveksler forelsket med elske, og så brænder man hænderne. Men jeg har fundet mig selv. Jeg har fundet ud af, at “moniquetid” er noget jeg har savnet. Og noget som jeg virkelig nyder. At være Monique uden at være Mor eller kæreste. Men bare Monique. Jeg savner at gøre tosset ting, og først tænke bagefter. 😅 Jeg sletter ikke billederne af ham og jeg, fordi ligegyldig hvor end jeg ville, så kan man ikke slette sin fortid. Og Daniel lærte mig helt sikkert nogle ting om mig selv undervejs. Der er ting jeg aldrig vil tilgive, men jeg kommer videre 🙏🏻 #single #happy #mylife #singlemom #MoniqueTid 😜

A post shared by Monique Von Appen (@nikkerbabe) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

hvad har jeg i munden mor
WTF: Amalies mor taler med ost og tisser i bukserne
For lækker til love - Prinsesser fra Blokken - Simona overlever
CHOK! Simona taler ud om stor sorg: Mistede sønnen i sjette måned
Realityportalen
Paradise Hotel
Uhh! Nyt par på 'Paradise'?
Kendte
Caroline Fleming bekræfter: Flytter ind hos prins Joachim
De unge mødre
Lykkelig ung mor åbner op om fødslen og afslører datterens navn
Paradise Hotel
'Paradise'-par har taget nyt stort skridt sammen
Forsidefruer
Amalie om Gunnvørs børns exit i 'Forsidefruer': Jeg forstår beslutningen
De unge mødre
SE BILLEDERNE: Ung mor har født for tredje gang: Sådan gik fødslen
Den store bagedyst
Lykkelig realitystjerne: Stor drøm blev til virkelighed efter 29 år
hvad har jeg i munden mor
Amalies klamme opdagelse: Jeg føler, jeg svømmer i lort
Nyskilt
STORT TILYKKE! Realitybabe er blevet gift
Stjerneboksning
Isac ude af 'Stjerne Boksning': Her er hans afløser
Ex on the beach
'Ex on the Beach'-par skal være forældre: Det var ikke planlagt
Ex on the beach - Paradise Hotel - Stjerneboksning
'Paradise'-Kasper er klar til mere tv
De største poeter - X Factor
'X Factor'-vært og Bro sammen i nyt program
Baronessen flytter ind - Kendte - kongelige
Caroline Flemings vilde plan: Flytter ind hos Joachim og Marie
Familien fra Bryggen
Familieforøgelse, dejlig overraskelse og stort køb: Vild 'Familien fra Bryggen'-sæson i vente
Paradise Hotel
Derfor er det forbudt at fejre fødselsdage på 'Paradise Hotel'
Kendte
Ramt af kræft: Pilou Asbæk støtter sin bror
Love Island - Til middag hos
'Love Island'-babe vender tilbage til skærmen
For lækker til KBH - For lækker til love
SE BILLEDET: Reality-hunk har tabt sig 20 kilo
Netflix - Streaming
Frankenstein og en polyamorøs komedie: Dét skal du se på Netflix
Paradise Hotel - X Factor
Skal paradiso være med i 'X Factor'?
Danmark har talent - Kendte
Christophers kone klar til tv: Jeg er ydmyg
De unge mødre
Ny 'De unge mødre'-deltager blev gravid i 9. klasse på kristen efterskole
Paradise Hotel
'Paradise'-Nadja afslører: Disse reality-programmer har jeg sagt nej til
Kendte
Rolf Sørensens 'Tour de France': Svært at undvære familien
Forsidefruer
Gunnvør: Slut med at udstille børnene
Love Island
SE BILLEDET: 'Love Island'-hunk er blevet pølsemand
HBO Nordic - Streaming
Legendarisk instruktørs sidste værk: Det skal du se på HBO Nordic
Paradise Hotel
WTF: Har Anne, Teitur og Jonass haft en trekant?
Paradise Hotel
'Paradise'-vinder flytter sammen med sin forlovede: Baby på vej
De unge mødre
Ung mor indrømmer: Det er hårdt at have fem børn
Kendte
Wozniackis VILDE kærlighedsringe: Diamanter for 10 millioner
Paradise Hotel
'Paradise'-babe afslører hemmelig og forbudt flirt på hotellet
Paradise Hotel - Robinson Ekspeditionen
CHOK: Sarah og Türker er gået fra hinanden
Amalies Baby - Amalies verden - Forsidefruer
SHIT: Det går helt galt, da Amalie laver pølser
Landmand søger kærlighed
JUHU! Her er premieredatoen på ‘Landmand søger kærlighed’
Forsidefruer - hvad har jeg i munden mor
WHAT! Amalie og hendes mor spiser mad fra containere
Besat af Bad Boys - Divaer i Junglen - Paradise Hotel
WHAT? Sær reality-trio får fælles program
Forsidefruer - hvad har jeg i munden mor
PREMIERE: Nu er Amalie og hendes mor tilbage på skærmen