Nyeste artikler
Se alle
(Foto: James Thisted)

‘Paradise’-babe får sugar-karriere

Reality-baben har besluttet sig for at forfølge drømmekarrieren.

Tilbage i 2015 vandt Monique von Appen ‘Paradise Hotel’ sammen med Anders Meyer. Senere medvirkede hun også i ‘Robinson Ekspeditionen’, hvor hun ikke vandt programmet, men derimod vandt kærligheden, da hun her fandt sammen med Mark Bøgelund fra ‘Big Brother’.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

Gennem de sidste tre år har deres forhold svinget meget op og ned. Kærlighedsaffæren var hed, og det gik stærk for de to, som nærmest samtidig med at annoncere sig som kærester også kunne annoncere, at de skulle være forældre. Kærligheden brast dog, da datteren Manila var få måneder gammel, men her var Monique allerede gravid med nummer to. I lang tid forsøgte Mark at vinde Monique tilbage, men nu er luften mellem det tidligere så hotte par på frysepunktet.

LÆS OGSÅ: Mark: Jeg vil ikke have Monique tilbage

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe afslører: Jeg har været mand

Monique har derfor de seneste år haft hænderne fulde med andre ting end tv-karrieren, og ved siden af familielivet har hun arbejdet som social-og sundhedsassistent. Nu har hun dog besluttet at forfølge sin drøm:

– Jeg besluttede mig for i sommers, at jeg gerne ville tage et kursus i avanceret ‘Alexandria Body Sugaring’, så jeg kunne blive kvalificeret Body Sugaring Practitioner. Det gjorde jeg så, så jeg endelig kunne starte op selv. Planen er dog, at jeg skal bygge mere på, så jeg kan komme til at lave andre skønhedsting, forklarer Monique til Realityportalen.dk.

– Næste år starter jeg egen klinik med en veninde/samarbejdspartner. På sigt skal lave vipper og påsætning af hår også, men jeg tager det stille og roligt, så jeg kan blive god til alle tre ting. Om jeg skal bygge mere på, det vil tiden vise.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Pardise’-hunk er blevet forlovet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvornår Mascha mener, at et blogindlæg bliver for personligt

LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste

På ‘Paradise’-babens Instagram-profil afslører hun, at hun har fået job hos klinikken Miomio Beauty hver tirsdag:

– Kære kunder, I kan nu booke en tid til at få fjernet hår med sukker. Sugaring er en meget skånsom måde at få fjernet hår. Det er yderst populært at få fjernet hår under arme, da nogle kvinder har mørke skygger efter barbering. Jeg kører yderst gode opstarts tilbud, skriver Monique på sin profil.

– De andre af ugens dage arbejder jeg så stadig som social-og sundhedsassistent, uddyber Monique til Realityportalen.dk

Hun har desuden oprettet Instagram-profilen Klinikwesthair, hvor der kan bookes tider direkte hos hende.

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

SE RINGEN: ‘Paradise’-Patrick og Michala Kjær skal giftes

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.