Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

‘Paradise’-babe flytter sammen med kæresten

'Paradise'-baben er flyttet sammen med sin håndboldkæreste i en lejlighed i Silkeborg.

Jasmin, som var med i sæson 13 af ‘Paradise Hotel’, er stormende forelsket i sin kæreste, 28-årige Fredrik, som er professionel håndboldspiller i Århus Håndbold. Nu har parret taget forholdet til et nyt niveau, for de er nemlig flyttet sammen.

– Ja, Fredrik er flyttet fra Århus til Silkeborg, hvor vi sammen har fundet en lejlighed, fortæller Jasmin til Realityportalen.dk.

STORT GALLERI! ‘Paradise’-babe smider ALT: Jeg er ikke billig

LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Jasmin har tidligere blogget, og nu er hun startet op igen. På bloggen løfter Jasmin lidt af sløret for, hvad hun tænkte om Fredrik, før hun lærte ham at kende.

– Fredrik og jeg har kendt hinanden siden sommer en gang, men vi begyndte at have kontakt noget længere tid tilbage – på det tidspunkt havde vi ikke snakket sammen, men ud fra hans billeder på Instagram tænkte jeg; ”hold kæft en smartass med solbriller og tusser, det magter jeg så bare slet ikke begive mig ud i”. Hvad der så fik mig til at ændre mening, ved jeg ikke, men jeg er lykkelig for at jeg alligevel indlod mig på at mødes med ham, skriver hun.

Jasmin fortæller til Realityportalen.dk, at hun er begyndt at blogge igen, fordi hun dét frirum, bloggen giver hende. Du kan læse meget mere på Jasmins nye blog her.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Familien fra Bryggen’ holder lang pause

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-babe i vildt vægttab

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.