Nyeste artikler
Se alle
Anna fra 'Paradise Hotel' 2020 (Foto: Anthon Unger)

‘Paradise’-babe hæmmet af smerter: Jeg kan knap nok gå

Anna Seneca har så store smerter, at hun næsten intet kan foretage sig.

Hvis man følger med på Annas Instagram-profil, ved man, hvor stor en del træning er af hendes liv. Nu har en pludselig smerte i den højre balle gjort, at hun ikke på nogen måde kan træne ben og baller – hun kan faktisk ikke engang gå en tur.

LÆS OGSÅ: Reality-babe efter programmet: Mine nærmeste synes, det er synd for mig

– Jeg har vanvittige smerter i hele højre side af hofteskålen. Jeg tror, det opstod dengang, jeg spillede fodbold på fornuftig plan. Jeg var højrebenet, så jeg har altid brugt højre ballemuskel mere, forklarer baben til Realityportalen.

Hun er dog ikke sikker på, hvad problemet egentlig skyldes, og det er desværre ikke første gang, ballen gererer hende.

LÆS OGSÅ: Oliver afslører: Sådan snød vi på ‘Paradise Hotel’

– For nogle år tilbage oplevede jeg samme problem som nu, bare i mindre grad. Jeg gik til fysioterapeut og fik strukket ballen ud. Men det hjalp kun for en kort periode.

Denne gang lykkes bare det ikke at træne smerten væk, og fordi hun ikke kan holde fast i de træningsrutiner, der ellers fungerer så godt og er så fast en del af hverdagen, er hun ved at blive helt skør.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-babe testet positiv for coronavirus

– Heldigvis har Oliver gode kontakter og har fået en hurtig tid hos en kiropraktor. Forhåbentlig problemet fixes. Gerne hurtigst muligt! Jeg kan ikke undvære min morgentur, fortæller Anna, der i tiden med corona har indført en 7 kilometers gåtur hver morgen, som giver hende energi og klarhed i hovedet til resten af dagen.

Turen må hun desværre undvære lidt endnu, men forhåbentlig vender ‘Paradise’-baben inden længe stærkt tilbage.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe i slem ulykke

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.