Nyeste artikler
Se alle
Nikita, da hun deltog i 'Paradise' i 2014 (Foto: TV3)

‘Paradise’-babe har besteget Mount Everest

Reality-baben viser sig at være lidt af en sej tøs.

Tilbage i 2014 medvirkede den smukke Nikita Isabella Silberg i ‘Paradise Hotel’, hvor hun desværre tjekkede ud allerede i femte afsnit. Senere på året rullede hun dog igen over skærmen – denne gang i ‘For lækker til love’.

Sidste år fangede Realityportalen.dk reality-baben til et interview om, hvordan hun har det i dag, og her kunne 26-årige Nikita fortælle, at hun har fået styr på både karriere og kærligheden siden sin tv-deltagelse.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tina Maria vender tilbage til skærmen

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri

Det viser sig dog nu, at Nikita også har en side af sig selv, som hun ikke havde mulighed for at vise meget frem under ‘Paradise Hotel’ og ‘For lækker til love’. Hun er nemlig lidt af en sej outdoor-pige, der for et par måneder siden var i Nepal med sin familie for at vandre på Mount Everest. Deres mål var den sydlige basecamp, Everst Base Camp, som er 5364 meter over havets overflade.

Hele familien Silberg, der består af far, mor og fire børn, var for nyligt i Go’ Aften Danmark, hvor de fortalte om deres ryste-sammen-familietur til verdens højeste bjerg.

– I forhold til at man bare kan løbe sig en tur rundt om søerne i København nu, så var den største oplevelse det her med at komme ud – ud af sine vante opgivelser – og få lov at teste sig selv af på en helt anden måde. Det har virkelig givet mig et eller andet, fortæller Nikita i Go’ Aften Danmark og fortsætter:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Pardise’-hunk er blevet forlovet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

LÆS OGSÅ: Geggo: Alba skal være storesøster, men…

– Da vi endelig nåede Everst Base Camp, der havde jeg virkelig den der: Yes, nu går det nedad-følelse. Nu kan det kun blive nemmere. Fordi undervejs på hele turen, der er der altså alt det her med at komme op i højderne, at man har kæmpe oppakning på, tyngdepunktet bliver rykket, og stierne er små og smalle. Uh, jeg var lidt bange for, at de andre ikke koncentrerede sig nok, når de gik på de der stier. Der var bare langt ned.

Familien på seks nåede dog målet og skal helt bestemt på en eventyrlig rejse sammen igen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe dropper kæresten efter løgn og svigt

LÆS OGSÅ: Reality-par er gået fra hinanden

Se billeder fra familiens Mount Everst-tur herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Den hårdeste og vildeste tur til dato. Og som billedet viser, var jeg absolut tilfreds med situationen (5000m) #everesttrek 🏔✌🏽

Et opslag delt af Nikita Isabella Silberg (@nikita_isabellas) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

👟👟💨🏔

Et opslag delt af Nikita Isabella Silberg (@nikita_isabellas) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Wonderful world! 🌄🏔#mteverestbasecamptrek

Et opslag delt af Nikita Isabella Silberg (@nikita_isabellas) den

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Linse og Geggo dropper Bryggen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.