Nyeste artikler
Se alle
Pigerne fra startcastet (Foto: TV3)

‘Paradise’-babe har fået en kæreste: Vi flytter sammen

Endnu en af dette års paradisoer har fået en kæreste, og parret er klar til at tage næste skridt i deres forhold.

Rygterne har floreret i noget tid, men nu er det officielt. Katrine fra dette års sæson af ‘Paradise Hotel’ melder sig ind i kæresteklubben. Hun er dermed den ottende af dette års paradisoer, der har fået en kæreste efter hjemkomsten fra Mexico.

LÆS OGSÅ: Linse stopper samarbejdet: Fremtids-Peter er nu Fortids-Peter

– Nu er det officielt. Vi er kærester, og han har simpelthen det hele. Han er sød, dejlig, betænksom og sjov. Han har styr på sit liv, og jeg har virkelig fundet min drømmemand og ham, jeg gerne vil dele mit liv med, have børn med og bo sammen med, fortæller Katrine.

Selvom forholdet er relativt nyt, er parret allerede klar til at tage næste skridt, når Katrine er færdig med optagelser til ‘Paradise Kollektivet’.

– Når jeg er færdig her, flytter vi sammen i hans lejlighed i Emdrup. Vi er blevet enige om, at vi ikke kan undvære hinanden. Det er første gang, jeg skal bo sammen med en partner. Det er spændende, men jeg er også lidt nervøs, for naboen har flere gange klaget, når vi…. Du ved, siger Katrine med et smil.

LÆS OGSÅ: Husker du? Det første møde med Cengiz

Katrine bor lige nu i en lejlighed i indre København sammen med seks tidligere paradisoer, og det er ikke altid lige nemt for turtelduerne, der er meget forelskede.

– Han synes jo, at det er lidt hårdt, at jeg bor her nu. Det er nyt og vi er nyforelskede. Vi har lyst til at være sammen hele tiden, men det kan vi ikke rigtigt, når jeg er her, og jeg skal passe det her. Det har han det lidt svært ved, men han accepterer det. Jeg meldte mig til, inden vi fandt sammen, siger hun.

Du kan se billeder af Katrine og hendes kæreste øverst i galleriet. ‘Paradise Kollektivet’ sendes tirsdag og torsdag fra den 26. juni på Viafree.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen bliver skidt i hovedet

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Kollektivet’-drengene afslører: Vi er utilfredse med pigerne

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.