Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-babe jubler over stor nyhed: Endelig starter et helt nyt kapitel

En stor drøm er gået i opfyldelse for Line Sofie og hendes mand.

Det er efterhånden ti år siden, at Line Sofie Hansen vandt ‘Paradise Hotel’ sammen med Frederik Lilja. Sidenhen er der sket en del for ‘Paradise’-vinderen, der er blevet gift med kæresten gennem mange år, Chris Petersen, som hun også har fået to børn, Victor og Ellie, sammen med. Line Sofie tog Chris’ efternavn efter brylluppet, så i dag hedder hun Petersen i stedet for Hansen. 

Line Sofie fortalte sidste år til Realityportalen.dk, at næste skridt for familien var at flytte i hus.

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar åbner op om børneplaner

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Realitypar afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt

– Vi bor i Brøndby nu, men vi vil gerne købe hus i Greve. Der bor mine svigerforældre, og vi vil gerne bo tæt på dem, da vi er meget tætte med dem og ser dem hver-hveranden dag. Min mor bor jo i Tyrkiet, så vi ser ikke hende så ofte. Vi skal dog lige spare op, inden vi begynder at kigge, fortalte hun tilbage i august til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Realityfyr er blevet far: Tog selv imod datteren

LÆS OGSÅ: TILLYKKE! ’Årgang 0’-Stephanie deler glædelig nyhed

Nu, et år efter, har familien haft heldet med sig, og om få dage starter en helt ny hverdag i deres nye hjem:

– Vi står overfor et stort nyt kapitel i vores liv, da vi om under en måned skal flytte. Jeg har boet med min mand i den her lejlighed i otte år (ja, du læste rigtigt), og nu river vi det hele op og rykker i rækkehus. Det er noget, som vi har længtes efter i rigtig mange år og specielt meget, efter vi har fået børn. Som mange andre har vi altid ønsket os en have. En have, som vi kan grille i om sommeren, sidde ude i på de lange sommernætter, og børnene bare kan rende rundt i bar numse og hygge sig. Vi har haft SÅ mange drømme om denne have og nu får vi den endelig. Ord kan slet ikke beskrive, hvor meget vi glæder os til det nye eventyr, skrev Line Sofie på sin blog for et par uger siden.

LÆS OGSÅ: Efter bruddet: ‘Paradise’-par dater igen

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

– Tænk engang, om tre dage får vi endelig vores helt egen have. En have som jeg ved, at vi vil få en masse fantastiske minder og sjove stunder i. Det har været en kæmpe prioritet for os, efter vi har fået børn, og nu sker det fucking endelig. Glæden vil seriøst ingen ende tage, skrev hun i aftes på sin Instagram, hvor hun også lover, at hun vil søge for at vise billeder af det fine nye hus.

-Det er så fedt! Vi får nøglerne på fredag. Det er helt vildt urealistisk, at det endelig sker. Vi har fået rækkehus i Greve, så alt er faktisk gået i opfyldelse, uddyber hun til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.