Nyeste artikler
Se alle
Paradisoen Awa, 19 år, til forpremiere på Paradise Hotel 2020. Foto: Anthon Unger

‘Paradise’-babe kæmper med angst: Klappen går ned

Det er den tid på året, hvor Awa mærker til sin angst. Hun ved godt, at hun er god nok, men alligevel rammer den hende.

De fleste kender til at være nervøse, når de skal ind og præstere til en eksamen, men for Awa har det ikke bare været almindelige nervøsitet – som selvfølgelig kan være slemt nok i sig selv. Men den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager har altid kæmpet med svær eksamensangst, som hun i nogle tilfælde har været nødt til at tage piller imod for at føle, at hun kunne gennemføre. Men egentlig har hun ikke følt, at medicinen har haft en effekt.

LÆS OGSÅ: UH! Anna og Oliver glæder sig til at blive forældre

Den 19-årige reality- og fitness-babe, der læser til finansøkonom, bliver stadig angst, når hun skal op til en eksamen, og det kæmper hun med i disse dage, hvor hun forbedreder sig til sin eksamen.

Awa medvirkede som bekendt i dette års ‘Paradise Hotel’, hvor hun meget hurtigt blev kendt for at være selvsikker og sige sin helt ærlige mening. Men det er langt fra den udgave af hende, som lærer og censor vil møde ved eksamensbordet.

LÆS OGSÅ: Türker afslører: Sådan får du succes på Instagram

– Det er som om, at klappen bare går ned nogle gange. Fordi jeg tvivler så meget på mig selv, og jeg er så perfektionistisk. Så hvis jeg ikke har det rigtige svar, så vil jeg hellere bare sige: “Det ved jeg ikke”. Og det fungerer jo ikke, indrømmer Awa i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager: Jeg mistede begge mine forældre som 14-årig

Hun har både modtaget råd om at få pulsen op, gå tidligt i seng, tænke positive tanker og at huske at smile, og det tyder på, rådene hjælper. Eller at Awa med tiden er blevet bedre til at håndtere sin angst. I hvert fald nævner hun selv i samme story, at det er positivt, at hun har ro til at sidde og tale til sine følgere, og at hun jo ved, hun altid kan komme til en reeksamen, hvis nu hun skulle gå hen og dumpe.

LÆS OGSÅ: Paradiso åbner op om misbrug: Jeg røg på psyk

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.