Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-babe om at være influencer: Det er overfladisk

Der følger et stort ansvar med som influencer, og det er til tider overfladisk, fortæller 'Paradise'-Nadja.

Nadja Hansen fra ‘Paradise Hotel’ har taget et sabbatår, hvor hun lever som influencer, og selvom det måske er et job, som mange unge drømmer om, så følger der også et stort ansvar med, det fortæller ‘Paradise’-baben om i en story til sine mere end 144.000 følgere på Instagram.

I en spørgerunde på Instagram svarer Nadia på, hvordan det er at være influencer.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Emilie giver opskriften på den perfekte numse

– På nogen punkter er det godt, og på andre er det mindre godt, fortæller Nadja og fortsætter:

– Jeg har det ret ambivalent med mit job, for der følger et kæmpe ansvar med, og det kan være lidt pres, når man til tider ikke engang kan finde ud af at passe på sig selv.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe skal hjælpe døende patienter

For Nadja er det alle mulighederne, friheden, fællesskabet og alle hendes følgers input samt kreativiteten i arbejdet, som hun elsker, men der er også et minus.

– Til tider synes jeg, at det er for overfladisk og seriøst. For eksempel i dag, hvor jeg laver en ‘Eat your greens’-story og så bagefter indser, at jeg giver et helt forkert billede af, hvordan jeg lever, for jeg har kæmpeædt hele dagen. Men det er svært at vise hele sandheden, for så skulle man fandme poste meget, fortæller Nadia i sin story. Hun er dog ikke i tvivl om, at dét er det fedeste sabbatår.

LÆS OGSÅ: Kæmpede mod hash: Michael bliver den første storbonde i ‘Hjem til gården’

Nadja har tidligere fortalt Realityportalen, at hun har søgt ind på sit drømmestudie, men hvad det er, holder hun stadig for sig selv.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

The trick in life is learning how to deal with it

Et opslag delt af Nadja Hansen (@nadjahansen_) den

LÆS OGSÅ: Bro åbner op: Jeg havde ikke kontakt med min far

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.