Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

‘Paradise’-babe springer ud som designer

En velkendt reality-babe har kastet sig ud i et helt nyt projekt.

Den tidligere ‘Miss Paradise’ og vinder af ‘Paradise Hotel’ sæson 8, Tina Maria Hansen, er i dag en af Danmarks mest kendte bloggere.

Siden hendes deltagelse i ‘Paradise’ i 2012, er det ikke meget, vi har set til hende på tv. Hun medvirkede i online-serien ‘Bloggerliv‘ tilbage i 2014, hvor man her kunne følge hende “behind the scenes” i livet som professionel blogger, men igen i år vender hun tilbage til skærmen i sæson to af programmet ‘Influencers’, der både bliver vist på YouSee og YouTube.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Tina Maria viser sit fantastisk hjem frem

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Pardise’-hunk er blevet forlovet

Tina Maria har dog den sidste tid også haft travlt med andet end det nye program og sin blog. Hun har nemlig arbejdet på sin helt egen tøjkollektion i samarbejde med branded NA-KD.

– Har jeg drømt om det her? JA. Troede jeg nogensinde, at det rent faktisk ville blive en realitet? NEJ. Dette er virkelig en drøm, der går i opfyldelse – at lave min helt egen kollektion sammen med NA-KD har været en drøm så længe. Jeg har arbejdet med det i syv år nu, og jeg har lært så meget om mig selv, og hvad jeg vil med mit liv, skriver Tina Maria på sin Instagram-profil og fortsætter:

SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-hunk er blevet far

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri

– Dette var bestemt noget at opnå, og jeg er så stolt af mig selv og så beæret over, at jeg kan kalde dette til mit job. Jeg elsker alt ved min kollektion, og forhåbentlig vil du genkende mig i hvert stykke – for hvert stykke er lavet af kærlighed og noget, jeg virkelig ville lave for mig selv og for dig. Tak, fordi I troede på mig. Tak, fordi I fulgte min rejse. Jeg er dybt taknemmelig og så freaking stolt af det her! 

Hvis du vil være en af de første, der får Tina Marias kollektion at se, kan du skrive dig op HER!

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk får sit eget program

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Sådan går det på Tinder

Se videoen nedenfor, hvor Tina Maria viser noget af sin kollektion frem:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Did I ever dream of this? YES. Did I ever think it would actually become a reality? NO. This is seriously a dream come true – to make my very own collection together with @nakdfashion has been a dream for so long. I’ve been doing this job for 7 years now and I’ve learned SO MUCH about myself and what I want with my life. This was definitely something to achieve and I’m so proud of myself and so honoured that I can call this my job. I love everything about my collection and hopefully you will recognise me in every piece – because every piece is made with love and something I really wanted to make for myself and for you. 💓 Thank you for believing in me. Thank you for following my journey. I’m deeply thankful and so freaking proud of this! Can’t wait for you sweethearts to get your hands on the pieces. 💘#tinamariaxnakd

Et opslag delt af TINA MARIA (@_tinamaria) den

LÆS OGSÅ: Irina slår fast: ‘Beauty Bosserne’ er IKKE som ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Kendt reality-babe anklagede sin mand for vold: Nu svarer han igen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.