Nyeste artikler
Se alle
Nadja Hansen fra 'Paradise Hotel': Mit nytårsforsæt er arbejd hårdere, rejs mere, lev i nuet og træn op til et Marathon! (Foto: Janus Nielsen)

‘Paradise’-babe: Stressende at være influencer

Det er både gode og dårlige ting ved en karriere som influencere.

Mange af paradisoerne og deltagerne i diverse reality-programmer jagter en karriere som influencere, når de er færdige med deres deltagelse i programmerne, og for en del er det gennem de seneste år endt med at blive deres fuldtidsjob. Men selvom det måske ser nemt ud og for mange er en drøm, betyder det ikke, at det er lutter lagkage. Det slår Nadja Hansen fast under en spørgerunde på Instagram.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

– Det værste er, at nogle mennesker føler, at de har ret til at vide ALT. Jeg synes, det er hyggeligt at dele mit liv, men der vil altid være ting, jeg ikke ønsker, at alle ved. For eksempel breakups er svære, når mange vil vide alle detaljer, skriver Nadja på en story på Instagram og fortsætter:

– Og derudover synes jeg, at det kan være lidt stressende/et pres. Det er svært at forklare, men det er et meget uforudsigeligt job, og det fører en del tanker med sig. Men jeg klager ikke!

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Nybygger’-deltager scorer 3 millioner

Til gengæld er Nadja heller ikke i tvivl om, hvad det bedste ved livet som fuldtids influencer er.

– Det bedste er den frihed, man har. Det er jeg kæmpe fan af. Derudover er fællesskabet, man får bygget op med sine loyale følgere, så fedt og hyggeligt og hjælpsomt. Og selvfølgelig mulighederne og oplevelserne jeg får. Jeg er så taknemmelig for de ting, jeg får lov til at opleve og prøve. Især når jeg har muligheden for at give mine nærmeste en fed oplevelse også, fastslår hun.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører hemmelige detaljer om ‘Paradise Hotel’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.