Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-babe taler ud om graviditeten

En tidligere paradiso og hendes kærester bliver forældre til september.

I sidste uge kunne den tidligere ‘Paradise’-babe Charlotte DelaRosa fra 2016-udgaven afsløre, at hun og kæresten, Mikkel, bliver forældre til en lille datter senere i år.

Den 23-årige reality-babe og kæreste købte hus sammen i Agerbæk tilbage i 2016, så de må bestemt siges at være helt klar til den lille ny.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Gravid ‘Gift ved første blik’-babe viser maven frem: Jeg er slet ikke klar

– Det går fantastisk hos os i huset i Agerbæk. Vi er kommet godt på plads med det hele. Det hele går stadig forrygende med Mikkel og mig, og det er også derfor, vi har valgt, at det er på tide at udvide familien med andet end vores tre hunde. Vi er rigtig glade for at bo i vores hus i Agerbæk, da det har alt, hvad vi har brug for, og byen er stille og rolig og passer rigtig godt til en lille familie med en god skole og det hele. Jeg arbejder stadig i Elgiganten, hvor min hverdag fungerer rigtig godt med fantastiske arbejdstider, som passer godt til familieforøgelsen, fortæller Charlotte til Realityportalen.dk og fortsætter desuden, hvordan det går med graviditeten:

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-hunk og hans hustru skal skilles

LÆS OGSÅ: Nadia Shila har født: Lægerne turde ikke vente

– Det går helt som planlagt, og der har ikke været nogle problemer overhovedet – udover det sædvanlige med lidt morgenkvalme af og til samt lidt træthed, som jo følger med de fleste graviditeter. De forskellige jordmødre, vi har været hos, har alle sagt, at det hele ser helt perfekt ud, og vi glæder os bare rigtig meget til at møde vores lille datter, når hun er klar til at komme ud til september engang. Vi har tænkt på lidt forskellige navne, men vi har ikke helt besluttet os for, hvad hun skal hedde endnu, forklarer paradisoen.

LÆS OGSÅ: Realitystjerner hjælper Inger Støjberg i valgkampen

Se et klip fra den sæson ‘Paradise’, hvor Charlotte medvirkede, herunder:

AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’ vender tilbage med ny sæson

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.