Nyeste artikler
Se alle
Parceremoni på 'Paradise Hotel'. Foto: (Janus Nielsen for Viaplay/Viafree)

‘Paradise’-babe viser kæresten frem: Vi er flyttet sammen

Nu viser Miss Paradise manden frem.

– Jeg har fået en kæreste. Jeg mødte ham på min venindes arbejde. Det er nemlig hendes chef, sagde Ida til Realityportalen tidligere på måneden. På det tidspunkt ønskede hun ikke at sætte navn eller ansigt på hendes nye kæreste, da han er et meget privat menneske.

Ida og Daniel er flyttet sammen i København. (Foto: Privat)

Men sådan står det ikke til længere, for i dag offentliggjorde Ida, at hendes nye kæreste hedder Daniel Diem og 26 år gammel. 

LÆS OGSÅ: WOW: Sådan tjener Irina 500.000 kroner på én måned

– Det har ikke været let for Daniel at vænne sig til tanken om, at hans eget privatliv måske ville blive minimeret, fordi jeg er en offentlig person. Det har vi ofte snakket om. Jeg har sagt til ham, at han selv skulle sige til, når han var klar. Og det er han så nu. Han foreslog faktisk selv, at vi skulle offentliggøre ham nu, fortæller Ida til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Forlod ‘Paradise Hotel’: Nu er han med i ‘Ex on the Beach’

Flytter sammen

Ida boede før i Kalundborg, men de lange køreture frem og tilbage mellem Kalundborg og København, hvor Daniel bor og arbejder, er nu et overstået kapitel. Parret er nemlig flyttet sammen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe efter sex med Oliver: Det skulle få ham ud

– Vi bor sammen i en lejlighed nu, og vi snakker meget om enten at blive i den eller at finde en anden lejlighed. Men vi tager et skridt af gangen. Lige nu nyder vi bare at være tætte på hinanden, og så tager vi den derfra. Vores forhold er kun blevet stærkere, siger ‘Paradise’-baben.

LÆS OGSÅ: WOW: Her er hemmeligheden bag Jackies vægttab

Ida arbejder stadig i Kalundborg, men hendes plan er, at hun indenfor den nærmeste fremtid vil søge job i Københavnsområdet.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.