Nyeste artikler
Se alle

‘Paradise’-Camilla løfter sløret for nye projekter

Selvom 'Paradise' er slut, får Camilla nok at se til.

For et par uger siden sluttede 2019-udgaven af ‘Paradise’, hvor Teitur og Anne løb med sejren, mens Teitur også blev 300.000 kroner rigere.

Camilla var en af de deltagere, der tjekkede ind på hotellet den første dag og formåede at blive helt til den sidste uge i programmet, så hun har bestemt fået meget tid på skærmen. Hun erkender dog også, at det nu bliver rart at få en lille pause fra tv:

LÆS OGSÅ: Camilla om sit ‘Paradise’-exit: Sådan har jeg det med Sarah

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?

– Det bliver meget rart, at man lige kan få lidt luft og komme ned på jorden igen. Samtidig er det også underligt og ærgerligt, at det hele slutter. Der sker dog så mange ting i mit liv i øjeblikket, så det er fint nok, lød det fra Camilla til ‘Paradise’-finalen.

LÆS OGSÅ: PARADISO-DRAMA! Camilla og Thomas: Teitur og Jonass har fået stjernenykker

Selvom TV3-programmet er slut, får Camilla nemlig masser at se til den kommende tid:

– Jeg arbejder jo deltid som frisør, og så skal jeg til at starte op på personlig træner-uddannelsen. Derudover starter jeg mit eget firma BeautyFit, og så er jeg også igang med min egen YouTube-kanal, så der sker rigtig mange ting i mit liv. Jeg har mange projekter igang. Jeg vil helt sikkert gerne satse meget på YouTube, da der er rigtig mange, der spørger mig til råds om forskellige ting og ønsker inspiration til kost og træning. Derudover vil jeg gerne lave sjov og spas og vise en side af mig selv, som man ikke har set på tv, forklarede Camilla og tilføjede:

LÆS OGSÅ: Realitypar har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

LÆS OGSÅ: Realitystjerner er blevet kærester: Vi mødtes på Tinder

– Jeg kunne helt bestemt også godt finde på at medvirke i mere tv i fremtiden. Jeg er ikke færdig, og jeg vil gerne have en ny oplevelse. Jeg kunne blandt andet godt tænke mig at prøve ‘Robinson’ hvor man bliver udfordret lidt. Men nu må vi se.

Se hele interviewet med Camilla øverst, hvor hun også fortæller, hvordan det har været at se sig selv på tv.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Skal Nadia Shila og Jeremy have endnu et barn?

Se eller gense klippet, hvor Camilla ryger ud, nedenfor:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass efter finalen: Dette fortryder jeg nu

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.