Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-Caroline har fået mindre læber

Paradisoen har fået foretaget en læbereduktion.

Da vi første gang stiftede bekendtskab med reality-baben Caroline Petersen under ‘Paradise Hotel’ sidste forår, kørte hun det naturlige look og havde ikke stiftet bekendtskab med botox eller andre former for skønhedsbehandlinger.

Sidenhen har dette dog ændret sig, og blandt andet har Caroline flere gange fået forstørret sine læber, hvilket hun har fået mange kommentarer på – såvel positive som negative.

Nu har Caroline dog istedet fået foretaget en læbereduktion, da hun mente, de var blevet lidt for store.

– Jeg har fået sprøjtet noget ind, som opløser produktet, så læberne bliver mindre igen. Jeg har ikke fået fjernet det hele, men jeg har fået lavet dem lidt mindre. Jeg havde brug for at prøve noget nyt, og så synes jeg samtidig, at produktet havde sat sig lidt for meget i overlæben. Så Kim Novaa, som ordner mine læber, og jeg blev enige om, at det ville være fint at fjerne lidt, fortæller Caroline til Realityportalen.dk og tilføjer:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline har fået job i en vuggestue: Det er det fedeste

– Det er hundrede procent for min egen skyld, at jeg har gjort det. Det har ikke noget at gøre med, at folk på Facebook skriver, at de er klamme eller sådan noget. Det er kun for mig selv, da jeg får ikke lavet ting for andres skyld.

Caroline tilføjer, at hun i fremtiden godt kunne tænke sig at få botox i huden, og derudover vil hun gerne have silikonebryster.

Se billeder af Caroline, både før og efter læbereduktionen, øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Ung mor deler fantastisk nyhed om kræftsygdom, men…

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline afslører: Jeg har været sammen med Peter Birch

SE VIDEOEN: ‘Paradise’-Caroline jagter behårede mænd

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Jeg er 100 procent single

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.