Nyeste artikler
Se alle
Cecilie Digemose er også en del af 'Paradise Hotel'-startcastet i år. Den 19-årige Vordingborg-pige er "nude art"-model og fortæller selv, at hun ikke er bleg for at vise sin krop frem (foto: Anthon Unger).

‘Paradise’-Cecilie fik stjålet sin identitet: Alle mine hemmeligheder blev afsløret

Forleden var 20-årige Cecilie Digemose udsat for en hændelse, der trak grimme minder frem fra fortiden.

Cecilies Facebook-profil blev for nyligt forsøgt hacket af en kvinde, der samtidig prøvede at franarre Cecilie sine personlige oplysninger.

Kvinden sagde, at hun ville hjælpe Cecilie, selvom det i virkeligheden var kvinden selv, der forsøgte at trænge ind på Cecilies profil. Kvinden ville have Cecilie til at videresende de officielle beskeder, hun modtog fra Facebook om, at hendes profil var forsøgt åbnet, fordi der heri findes en kode, man skal bruge til at komme ind på profilen.

LÆS OGSÅ: CHOK! Simona taler ud om stor sorg: Mistede sønnen i sjette måned

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor ‘Ex on the Beach’-Kasper får delt sin mørke hemmelighed

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende

Den faldt Cecilie heldigvis ikke for.

– Jeg er så i chok over, at et voksen menneske kan finde på det – og virkelig prøve så ihærdigt på at få fat i mine oplysninger. Det er så skræmmende. Jeg aner ikke, hvem hun er, og jeg aner ikke hvorfor, hun ville have fat i mine oplysninger, men hun havde nok dårlige hensigter, nu hvor jeg er et offentligt menneske, forklarer Cecilie.

LÆS OGSÅ: WTF: Amalies mor taler med ost og tisser i bukserne

“Hele min identitet blev taget fra mig”

Den hændelse fik Cecilie til at tænke tilbage på en ubehagelig oplevelse i hendes yngre dage. Her lykkedes det nemlig rent faktisk en person med onde hensigter at overtage Cecilies Facebook-profil.

– Jeg var udsat for, at hele min identitet blev taget fra mig. Jeg blev hacket af én, som jeg stadig ikke ved, hvem er. Denne person stjal min identitet og udgav sig for at være mig, fortæller Cecilie og fortsætter:

– Der blev skrevet og lagt nogle ting ud, som var upassende. Billeder blev brugt og sendt videre. Ting, som der var sket i mit liv, som jeg ikke ville dele, blev sagt og vist til alle. Hemmeligheder, som ingen måtte vide, vidste mange nu. Folk begyndte at snakke meget i krogene, forklarer hun om den ubehagelige oplevelse.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs ‘Forsidefruer’-farvel: Slut med at udstille børnene

Heldigvis fik Cecilie hjælp af familie og venner til at anmelde misbruget af hendes profil, og efter fem lange dage fik hun sin Facebook-profil tilbage og måtte forklare overfor alle, hvad det var, der var sket hende.

– Jeg fandt aldrig ud af, hvem det var. Det var en oplevelse, jeg ikke vil igennem igen. For den oplevelse tog hårdt på mig, det var en rigtig hård tid, lyder det fra Cecilie, der derfor ønsker at advare andre om de mange farer, der lurer på nettet.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming bekræfter: Flytter ind hos prins Joachim

Herunder kan du se Cecilie forsvare i ‘Mit Paradiso Liv’, at hun får taget nøgenbilleder

LÆS OGSÅ: Nadia Shila fastslår: Vi er ikke fattige

LÆS OGSÅ: Endnu en realitybabe får program om sine bryster

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.