Nyeste artikler
Se alle

‘Paradise’-Cecilie: Sådan reagerede min mor på min deltagelse

Cecilie løfter sløret for, hvad hendes nærmeste synes om, at hun deltager i TV3-programmet.

Den blonde Cecilie Digemose fra Vordingborg toner i øjeblikket fra på skærmen i den aktuelle sæson ‘Paradise Hotel’. Cecilie arbejder som nøgenmodel, og hun er ikke bleg for at erkende, at hun godt kan lidt opmærksomhed. Derfor kom det heller ikke som den store overraskelse for Cecilies omgangskreds, da hun fortalte dem, at hun skulle være med i TV3-programmet:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram

– Min mor sagde: “Det undrer mig ikke”, og mine venner sagde: “Det ved vi godt, du behøver ikke holde hemmeligt for os”. De er ovenud glade på mine vegne. Det er jo noget, jeg har ønsket mig i lang tid, og endelig går det opfyldelse, fortæller Cecilie og afslører, at vi godt kan glæde os til at se hende udfolde sig, når vi når lidt længere i programmet:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne om sex med Teitur: Jeg anede ikke, at det var sket

LÆS OGSÅ: Arbnora ude af ‘Paradise’: Det kom som et chok

– Der er da noget i programmet, som jeg frygter at se. Det er der vel altid, for så kommer man ind i rutinen i forhold til at være sammen med menneskerne og feste med dem i forhold til i starten, hvor man er mere påpasselig. Men jeg kan ikke afsløre, hvad det er. I skal dog glæde jer til at se det, for der er både grin og drama, lyder det hemmelighedsfuldt fra Cecilie.

Se hele interviewet med Cecilie øverst i artiklen, hvor hun også fortæller om sit kærlighedsliv. 

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lea beskyldes for at være blank: Teitur forstår mig ikke

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.