Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

‘Paradise’-deltager: Programmet kostede mig min uddannelse

Der er helt bestemt en bagside af medaljen ved at deltage i reality-programmer.

I dagens udgave af ‘Go Morgen Danmark’ gæstede Nadja Hansen og Camilla Nederby, som begge har deltaget i ‘Paradise Hotel’, programmet til en snak om, hvorvidt der bør laves regler og tages bedre hensyn til reality-stjernerne.

Det sker i kølvandet på, at der i Storbritanien er meget fokus på, hvordan man behandler deltagerne i programmerne, og derfor overvejer man at stramme reglerne, hvilket kan få konsekvenser for TV3-programmerne, som sendes under britisk sendetilladelse.

LÆS OGSÅ: Nadja blev skiftet ud med Julie af Lenny: Det gjorde mig usikker

For Nadja har tiden efter programmet, hvor hun deltog, som blev sendt sidste forår med, haft store konsekvenser. Hun har nemlig måttet droppe at fortsætte sit studie til lærer, som hun ellers var godt i gang med.

– Jeg tror, det var fordi, jeg ikke fik nogen at snakke med. Du har jo de her kontrakter, hvor man ikke må sige tingene, så du har de her ting inde i dig, og du kan ikke sige det til nogen, så jeg tror, det var det, at jeg gik med det selv. Og når man har det svært oppe i sit eget hoved og ikke kan kontrollere sine egne tanker og bare generelt har det rigtig dårligt, så er det svært at tage mod til at bede om at få hjælp og bede om at få nogen at snakke med. Så jeg tror, at min fejl var, at jeg gik for længe alene med det, fortæller Nadja, som dog endte med at bede om psykolog-hjælp af TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja afslører: Disse reality-programmer har jeg sagt nej til

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja har mødt ny sød fyr: Vi hygger os bare

– Til sidst skrev jeg en SMS, fordi jeg følte, det var det eneste, jeg kunne rumme, og så fik jeg så psykologhjælp. Det gav mig ro, rigtig meget ro. Så kunne jeg komme derind og sige, at jeg var ked af det, så kunne hun spørge, hvorfor er du ked af det, og så kunne jeg sige, det ved jeg ikke. Så kunne jeg sætte ord på mine tanker, og det havde jeg ikke kunnet før, og så kunne jeg jo fortælle alt, for det var safe space med tavshedspligt og det hele.

Jeg var ikke blevet forberedt på…

Nadja mener godt, at folkene bag programmet kunne være bedre til at tage hånd om hende og hjælpe hende, før hun selv spurgte om hjælp, når hun dukkede grædende op til møder eller lignende, så der savnede hun at blive holdt mere i hånden.

– Det, der var problemet, var alt det bagefter, som jeg ikke var blevet forberedt på, fastslår Nadja, som ikke fortryder noget, der skete i programmet, men altså erkender, at tiden efter optagelserne var hård.

Folkene bag ‘Go’ Morgen Danmark’ har været i kontakt med TV3, som ikke ønsker at udtale sig om enkeltsager, men understreger, at de tilbyder hjælp og støtte til deres deltagere både før, under og efter programmet. Camilla Nederby fortæller da også i programmet, at hun ikke har oplevet det samme som Nadja, men for hende var tiden op til optagelserne hårde.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja slår fast: Det er helt slut med tv

Se hele klippet fra ‘Go’ Morgen Danmark’ HER.

Se klippet nedenfor, hvor Lenny og Nadja fortæller om deres akavede pool-sex på ‘Paradise’:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.