Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Paradise’-Elina om skænderiet med Isac: Han har brug for drama

Elina åbner op for, hvordan hun ser tilbage på skænderiet med Isac.

I aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’ kom Isac godt og grundigt op i det røde felt. Elina havde indviet ham i en hemmelig snak med Jonas, hvor Elina fik at vide, at de andre deltagere ønskede Isac ude af hotellet, så hun derfor burde overveje at finde sig en ny partner.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Elina åbner op om forholdet til Bro

Isac valgte dog at tolke det som, at Jonas havde sagt, at Isac legede med Elinas følelser, og da Elina forklarede, at det ikke var sådan, det var ment, blev Isac for alvor gal. Han mente nemlig, at Elina løj.

Parret blev dog gode venner senere på aftenen, men når Elina ser tilbage på skænderiet idag, kan hun stadigvæk undre sig over, hvad der egentlig skete:

LÆS OGSÅ: Frederik ude af ‘Paradise’: Jeg følte mig ikke tilpas på hotellet

– Mig og Isacs skænderi var totalt langt ude. Jeg var vildt frustreret over, at Isac blev så sur, og jeg følte, at han gjorde en myg til en elefant. Jeg ville kun Isac alt det bedste inde i spillet, så at vi havde det her skænderi var vildt unødvendigt, forklarer Elina til Realityportalen.dk og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

– Jeg tror måske bare, at Isac har behov for lidt drama engang imellem. I vores partnerskab havde vi klart udfordringer, men vores forhold til hinanden var heldigvis stærkt nok til at klare disse udfordringer.

Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ tirsdag klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip afslører: Simone og jeg bor allerede sammen

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Elina: Sådan er mit forhold til Isac idag

LÆS OGSÅ: Princess Natascha raser mod Jim Lyngvild: Hold din kæft!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.