Nyeste artikler
Se alle
Paradisoen Emilie, 22 år, til forpremiere på Paradise Hotel 2020. Foto: Anthon Unger

‘Paradise’-Emilie giver opskriften på den perfekte numse

Ønsker du en stram og trænet numse som Emilie fra 'Paradise Hotel', så kan du få opskriften dertil her.

Emilie Hoffmann fra dette års sæson af ‘Paradise Hotel’ er ikke genert, når det kommer til at smide tøjet, hvilket mange måske godt kan forstå, når man ser hendes veltrænede krop. På Emilies Instagram-profil deler hun også jævnligt træningsoplag med sine mere end 87.000 følgere, så hun kommer ikke sovende til sit udseende.

Se flere billeder herunder af Emilie. Opskriften på den perfekte numse fortsætter efter billederne.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-Emilie åbner op om at gå tilbage til Casper

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’ vender tilbage til efteråret med KÆMPE ændringer

 

Vis dette opslag på Instagram

 

COVID-19-lockdown har da ikke fået hele min numse 🍑

Et opslag delt af EMILIE HOFFMANN (@hoff_emilie) den

LÆS OGSÅ: Tattoo-Morten efter operation: Jeg var tæt på kun at blive 43 år

Hvis du ønsker en numse som Emilie, så er her tre af de øvelser, der er hele hemmeligheden bag.

– 1. Squat, 2. Stivbenet dødløft, 3. Hip thrust og den sparker røv! Disse 3 grundøvelser øver jeg mig stadig i – man kan altid blive bedre. Men det primære for mig er, at det er de tunge løft og ikke nogle af de små fancy øvelser, man nogle gange støder på, skriver Emilie i et opslag på Instagram, hvor hun også viser øvelserne.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe skal hjælpe døende patienter

Hvor mange gentagelser, Emilie tager af hver øvelse varierer.

– Alt fra 3×8-10 – 4×8-10. Det afhænger af, om jeg kører tungere, og hvordan min krop lige har det på dagen.

LÆS OGSÅ: Realitybabe i stor sorg: Nu sagsøger hun dyrlæge

Selvom Emilie går op i sin træning og sundhed generelt, så er hun ikke fanatisk.

– Jeg skal have mig selv med, og så skal jeg kunne nyde tirsdags- og fredagsslik, hvis jeg ønsker det samt pizza i ny og næ. Jeg har ikke levet så meget anderledes rent kostmæssigt, som jeg vanligt gør, jeg er dog kommet i gang med træning igen, stille og roligt. Jeg er sgu taknemlig for, hvad min krop gør og kan, skriver Emilie på Instagram.

Se Emilie udføre øvelserne i opslaget herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

SÅÅÅÅÅ ER DER VIDEOER OMKRING MINE 3. FAVORIT ØVELSER TIL BAGDELEN SAMT EN LÆKKER RABATKODE FRA @icaniwill (reklame) 1. Squat! 2. Stivbenet dødløft 3. Hip thrust og den sparker røv! Disse 3 “grundøvelser” øver jeg mig stadig i, man kan altid blive bedre! Men det primære for mig er, at det er de “tunge løft” og ikke nogle af de små fancy øvelser man nogle gange støder på. Det kan man gøre efter man har fået bygget lidt fylde på og så hygge sig lidt med det (uden at fornærme nogle) 🤷🏼‍♀️🥳 SWIPE FOR VIDEOER ⏩ – Mit træningstøj er fra @icaniwill og de næste 48 timer er der en rabatkode på alt seamless der hedder HOFFEMILIE2for1 – I var vilde med koden sidste gang så derfor har jeg skaffet den til jer endnu engang for at fejre at jeg er blevet ambassadør for @icaniwill 😍😍😍😍 Det er jeg mega glad og stolt over! Hvorfor? Fordi kvaliteten og udseendet er helt perfekt! Jeg bruger generelt small i tights og skal faktisk have xs i deres overdele (har dog small på, på billedet – men kan mærke at jeg godt kan klemme mig ned i en xs) Jeg ligger et par stories op omkring mine y-træningssæt! ❤️❤️❤️ #icaniwill

Et opslag delt af EMILIE HOFFMANN (@hoff_emilie) den

LÆS OGSÅ: Kæmpede mod hash: Michael bliver den første storbonde i ‘Hjem til gården’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.