Nyeste artikler
Se alle

‘Paradise Hotel’-babe er tidligere bikinifitness-vinder

Den 26-årige Camilla Nederby tager flere ting fra bikinifitness-konkurrencen med ind i spillet på 'Paradise Hotel'.

Den nye sæson ‘Paradise Hotel’ er allerede i fuld gang, og én af deltagerne fra startcastet er 26-årige Camilla Nederby fra København, som til dagligt arbejder som frisør, hvilket fyrene på hotellet allerede nyder godt af.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Nu rejser Rikke: Store ændringer i ny sæson ‘Paradise’

Jobbet som frisør er dog ikke det eneste, Camilla får dagligdagen til at gå med hjemme i Danmark, for hun bruger også en del timer i fitnesscenteret, og i 2017 resulterede det i en sølvmedalje i en bikinifitness-konkurrence.

– Jeg kan tage flere ting fra bikini fitness-konkurrencen med ind i ‘Paradise’-spillet. Jeg er meget konkurrencemenneske, og jeg er dedikeret. Den kan jeg bruge meget. Når jeg sætter mig for noget, så går jeg all in på det. Og så bare dét der med, at man skal tro på sig selv. Det skulle man bruge rigtig meget dengang, og det vil jeg helt sikkert tage med videre, forklarede Camilla, da Realityportalen.dk mødte hende i Mexico under optagelserne.

SE BILLEDET: Ny ‘Paradise’-hunk har fået kæreste

Camilla er 100 procent dedikeret til spillet, men hun udelukker ikke, at der kan opstå romantik, hvis den rette pludselig tjekker ind på hotellet.

– Jeg er herinde for spillets skyld. Det er jeg. Men hvis der kommer en mega sød fyr, og jeg synes, at han er sød og dejlig, så er det ikke, fordi jeg ikke vil være sammen med ham. Det kunne da være vildt hyggeligt at møde en fyr, men jeg er her ikke for at finde kærligheden, forklarede hun.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er årets første ‘Paradise’-par

Dét tyder dog ikke ligefrem på, at den mega søde fyr, som kan slå benene væk under Camilla, skal findes blandt de drenge, der indtil nu er tjekket ind på hotellet.

– Jeg synes, at vi har nogle skide søde fyre i startcastet. Der er dog ikke lige nogen af dem, som jeg umiddelbart kan se mig selv sammen med.

Du kan lære Camilla bedre at kende i videoen ovenfor, hvor hun også fortæller, hvordan man håndterer den pinlige situation, det er, når man ved et uheld kommer til at være sammen med to brødre med en enkelt uges mellemrum, og de så rent faktisk finder ud af, at de har hooket op med den samme pige. Akavet.

Se det sjove klip, hvor ‘Paradise’-Arbnora fortæller Teitur, at han er nuttet

LÆS OGSÅ: Sigmund er med i ‘Divaer i junglen’: Jeg er den største diva af dem alle

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Malou fandt kærligheden gennem programmet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.