Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

‘Paradise’-babe på afvænning

I seks år var alkoholen en trofast partner for Nichole, men nu skal det være fortid, slår hun fast.

I 2012 trådte Hairon alias Nichole Valentina Pretty Jensen ind på ‘Paradise Hotel’ med et smil på læben, og et udseende, der straks fangede de mandlige paradisoer. Bag facaden var virkeligheden dog en anden, men det vil Nichole nu lave om på.

– Det er nu på tide at sige farvel til det længste forhold, jeg har haft indtil videre. Mit forhold til alkoholen. Jeg har i i seks år bundet alle min problemer, tårer og glade- og triste momenter væk i en flaske vodka, champagne, somersby eller hvad end jeg fandt af sprut omkring mig, fortæller Nichole til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Husker du Hairon fra ‘Paradise Hotel’?

Det er hårdt

Nichole Paradise Hotel
Alkohol var i seks år en del af hverdagen for Nichole, men nu skal det være slut. (Foto: Privat)

Paradisoen er startet på antabus, og siden den 2. januar har hun ikke rørt akohol. Det er kommet som en overraskelse for Nichole, hvor stor betydning alkoholen havde for hende.

– At skulle sige farvel til det, som gennem årene har været min partner i godt og ondt, når jeg var glad og ked af det, når jeg følte mig frustreret, deprimeret, såret og svag, men også når jeg var i godt humør og ville feste, er hårdere, end jeg havde regnet med.

Nichole har heldigvis god støtte fra sine venner, og det hjælper hende til at komme igennem den hårde tid. Det er hun glad for.

– Jeg har på blot syv dage opdaget, at jeg kan meget mere, når jeg ikke drikker, og jeg gør mig nu klar til at konfrontere alle problemer uden en flaske vodka stående foran mig. Jeg kæmper stadig med lysten til at drikke, men jeg satser stærkt på, at det denne gang vil lykkes mig, og at jeg i 2015 vil opnå drømme og mål.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-deltager arbejder på bordel

Sådan startede det

Psykiske problemer og hverdagsproblemer som regninger og skole var med til at starte det misbrug, som har været en del af Nicholes liv i seks år.

– Når alt blev en smule svært, eller jeg mødte udfordringer, syntes jeg, det var nemmere at drikke mig fuld og sige: “Fuck that”, for det hele er lort alligevel. Men når man gør sådan, bliver det kun værre, og jo værre det blev, jo mere drak jeg.

I lange perioder var det første, Nichole gjorde om morgenen, at blande en drink. Det var også det sidste, hun havde gjort, inden hun gik i seng.

– Da problemerne havde vokset sig så store, at alkoholen ikke var stærk nok til at skubbe dem væk, søgte jeg stærkere midler. Det gjorde kun hele situationen værre, og jeg endte et sted, hvor jeg ingen kontrol havde over mig selv, min økonomi eller min hverdag, siger hun og tilføjer:

– Jeg mistede meget af det, jeg havde opnået, også en del venner. Min person blev til sidst umulig at være i nærheden af.

LÆS OGSÅ: Nichole: De havde valgt mig som offer

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.