Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Paradise Hotel’ lammetævede ‘Big Brother’

I torsdags stod den for alvor på finale i både 'Paradise Hotel' og 'Big Brother', men paradisoerne løb med sejren over seerne.

Der er stor konkurrence på de danske kanaler, når det kommer til de mange realityprogrammer. Og dette års store finale-dag var ingen undtagelse. I torsdags var der som bekendt både finale i ‘Big Brother’ på Kanal 5 samt ‘Paradise Hotel’ på TV3. Men seernes favorit var ikke til at tage fejl af.

Det reality-sammenstød slap TV3s ‘Paradise Hotel’ bedst fra. Paradise-finalen trak 313.000 seere – mod 127.000 til ‘Big Brother’ finalen, det skriver Mediawatch.dk.

Det gennemsnitlige seertal til ‘Paradise’ sæsonen landede på 187.000 – ikke specielt prangende; det rangerer som den sjette bedste sæson nogensinde.

‘Big Brother’-vinderen: Det var så nervepirrende

‘Big Brother’ tabte stort

I de første fem uger af ‘Big Brother’ var det ikke muligt at hive mere end over 100.000 seere i gennemsnit, og det niveau bed sig fast.

‘Big Brother’ ender derfor med  at holde et gennemsnit på 93.000 seere for 2013 – cirka 30 procent under gennemsnittet på 130.000 seere i foråret 2012.

SBS Discovery hæfter sig ved, at ‘Big Brother’ formatet fortsat har et niveau, der styrker Kanal5-fladen.

-Programmet har fortsat en gavnlig effekt for vores flade, og programmet ligger over gennemsnit for vore primetime-programmer i 2013, siger informationschef Jesper Jürgensen til Mediawatch.dk.

Om ‘Big Brother’ kommer tilbage næste, lyder svaret:

-Vi har været rigtig glade for ‘Big Brother’ i år, men vi har ikke taget endelig beslutning om vi laver en ny omgang, og hvornår det eventuelt skulle være, siger Jesper Jürgensen.

LÆS OGSÅ: Taktikeren vinder ‘Paradise Hotel’

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.