Nyeste artikler
Se alle
Pandoras på 'Paradise Hotel' 2020. Foto: Janus Nielsen for TV3/Viaplay

ÅH NEJ: ‘Paradise Hotel’ rammes nu også af corona

Der er snart ikke det program, der ikke oplever den ene eller anden bivirkning af coronapandemien.

Som om det ikke var nok med udskydelser af programmer som ‘Stormester’, ‘Robinson Ekspeditionen’ og ‘Fangerne på Fortet’, så er årets paradisoer nu også ramt af coronapandemien.

Hvert år planlægger deltagerne nemlig en stor finalefest, der holdes samme aften, finaleafsnittet sendes. Her ser deltagerne finaleafsnittet side om side med presse og venner, og derefter fester de natten lang, når vinderen – eller vinderne – er blevet afsløret.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babes om deres venskab: Der er intet tilbage. Overhovedet.

Men med al sandsynlighed kommer det ikke til at ske i år. Det er Jonas, der står for at arrangere årets fest, og han mener ikke, udsigterne er særligt optimistiske:

– Regeringen har jo indtil videre forlænget ‘karantænen’ til den 13. april, og finalen er den 16. Vi har indkøbt pressegear og rød løber og alt muligt andet, men det ser ikke ud til, at det bliver til noget, fortæller Jonas og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sød musik hos realitypar: ‘Paradise’-Daniel har fundet sin shewolf

– Det kan i princippet godt ske, men jeg er 99% sikker på, at det ikke gør. Indtil videre kan jeg ikke fortælle så meget, for jeg regner ikke med, at det bliver relevant. Selv hvis karantænen udløber den 13. april, tror jeg, det er de færreste, der vil have lyst til at deltage i sådan et arrangement lige efter.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: ‘Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk melder ud: Pigerne er slet ikke min type

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.