Nyeste artikler
Se alle

‘Paradise’-hunk fandt kærligheden: Nu er han igen single

En velkendt reality-hunk er atter tilbage på singlemarkedet.

Første gang vi så Thomas Ludvigsen på skærmen var i ‘Paradise Hotel’ sæson 13. Sidste år så vi ham dog igen på skærmen, da han medvirkede i ‘Ex on the Beach’ sæson et. Her ledte Thomas efter kærligheden, og der opstod en del flirt i luften mellem ham og Shanne, som også er tidligere paradiso.

SE BILLEDET: Ny ‘Paradise’-hunk har fået kæreste

Efter hjemkomsten gik det dog ikke mellem dem:

– Efter programmet er Shanne og jeg faldet tilbage ind i vores hverdagsliv her hjemme. Vi har begge haft travlt med hver vores hverdagsliv. Status er nu, at vi bare er venner, men ses engang imellem, når vi er i byen eller til fest, fortalte Thomas dengang.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Teitur om sex med Anne: Jeg advarede min familie

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Thomas tjekker ind i ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: WOW: Så mange par er kommet til under ‘Ex on the Beach’

Nu viser det sig dog, at han efterfølgende havde fundet kærligheden, men nu er den desværre brast igen.

– Jeg har haft en kæreste, men jeg har det ikke mere. Så det er lidt op og ned med kærlighedslivet. Vi slog op for et halvt års tid siden. Vi var for forskellige, så selvom vi rigtig godt kunne lidt hinanden på mange forskellige punkter, så var vi for forskellige personlighedsmæssigt, når alt kom til alt. Så vi krydsede klinger for mange steder, hvor man ikke burde det. Så nu er jeg single igen, fortalte Thomas, da Realityportalen.dk mødte ham til snigpremieren på den nye omgang ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne deltager i ‘Vild med dans

LÆS OGSÅ: Arbnora ude af ‘Paradise’: Det kom som et chok

Her ankom han sammen med vennen Jonas, som også har medvirket i ‘Paradise Hotel’, og Jonas kunne afsløre, at hans kærlighedsliv desværre ikke gik meget bedre end Thomas’:

– Jeg mødte en sød pige i starten af december, og jeg tror, at jeg boede hos hende i en måned, og så ville vi gerne have lidt tid for sig, og så fandt vi ud af, at vi ikke var noget for hinanden. Men der kommer snart noget mere om mit kærlighedsliv, så det tager vi på et andet tidspunkt. Jeg kan ikke sige så meget, men der kommer et nyt program, hvor man kan følge mit kærlighedsliv. Det bliver indenfor en nær fremtid. I hvert fald inden sommer, fortalte han hemmelighedsfuldt.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk får sit eget program

Se hele interviewet med Jonas og Thomas øverst i artiklen, hvor de to paradisoer også afslører, hvad de synes om det nye ‘Paradise Hotel’-cast.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Katarina: Sådan reagerede mine forældre på min deltagelse

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.