Nyeste artikler
Se alle

‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden

En af årets 'Paradise'-fyre har fundet en sød kæreste.

Desværre blev det kun til tre afsnit for drengerøven Arnold Frederiksen, 21, på ‘Paradise Hotel’, hvilket bestemt var noget, der ærgrede ham.

Heldigvis for ham har hans held vendt, siden han er kommet hjem til Danmark, idet han har har fundet kærligheden med 22-årige Cathrine Louise Juel Bredgaard.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass efter finalen: Dette fortryder jeg nu

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-par er gået fra hinanden efter utroskab og løgne

– Jeg har fået kæreste på. Vi begyndte at skrive sammen i januar, og så kaldte vi hinanden kærester for tre-fire måneder siden. Vi har det rigtig godt, og jeg føler virkelig, at hun er den eneste ene, forklarer en glad Arnold til Realityportalen.dk.

– Hun troede ikke rigtig på, at jeg havde været med i ‘Paradise’, før jeg inviterede hende med til snigpremieren. Så hun havde bare grinet lidt af det, men så kunne hun godt se, at det var rigtig nok. Men hun har det helt fint med, at jeg har været deltager, fortsætter han.

Se hele interviewet med Arnold øverst i artiklen, hvor han også fortæller, hvordan det er gået ham siden hjemkomsten, og om han kan finde på at medvirke i flere reality-programmer.

Se billeder af Arnold og kæresten Cathrine i galleriet.

LÆS OGSÅ: WUHU! ‘Paradise’-vindere vender tilbage i nye tv-programmer

Se eller gense klippet, hvor Arnold ryger ud af ‘Paradise’ herunder:

LÆS OGSÅ: Teitur smed kuglen i ‘Paradise’: Jeg har slet ikke dårlig samvittighed

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Arnold fra 'Paradise' (Foto: TV3)