Nyeste artikler
Se alle
Tyrolerfest på 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen

‘Paradise’-hunk indrømmer: Jeg var mere interesseret i Silke

Paradisoen Marco så ud til at have en smule svært ved at vælge mellem Julie og Silke.

For Marco har det været lidt af en uge på ‘Paradise Hotel’. Først røg halvdelen af hans gruppe i karantæne, herunder også hans partner, Julie, og derefter fik han i den grad også travlt med en pige fra den anden gruppe – nemlig Silke, som han havde kastet sin opmærksomhed på. Det faldt ikke i specielt god jord hos Julie, der ikke kunne forstå, hvorfor Marco havde behov for at flirte med Silke.

Hvad Julie ikke vidste, var dog, at Marco faktisk var mere interesseret i Silke på det personlige plan, og at det var derfor, han ikke kunne lade være:

LÆS OGSÅ: Nu er der is-ceremoni på ‘Paradise’: Hvem ryger ud?

– Taktisk kunne jeg ikke bedre med Silke end med Julie. Silke var noget nyt og spændende, men det var udelukkende for sjov, fortæller Marco Realityportalen og fortsætter:

– Det var måske også for at have en eventuel chance hos hende, hvis Julie skulle ryge ud. Men som partner ville jeg vælge Julie til hver en tid!

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe siger undskyld: Jeg tænkte ikke over konsekvenserne

Målet var at score Silke

På trods af, at Marco helst ville stå med Julie rent taktisk, så endte ugen faktisk med at gå, som han beskriver. Julie røg ud i isceremonien, og Silke valgte derefter at give Marco en chance som sin partner. Og det falder ud til Marcos fordele på flere måder:

– Personligt var jeg klart mest interesseret i Silke på det tidspunkt. Hun var spændende, og det var ikke rigtig lykkedes nogen at score hende, så det var også lidt et mål.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Nicklaes gør det forbi

– Det var derfor med blandede følelser, at jeg måtte se Julie forlade hotellet. Jeg havde stået sammen med hende hele tiden, og så var hun bare væk. Men til mit held stod jeg med en ny og stærk partner, så jeg ikke skulle starte forfra.

Den skarpe ‘Paradise’-seer vil dog vide, at Marco egentlig spiller sammen med Anna og Oliver, og ved at danne par med Silke, står han ikke i nogen specifik gruppe. Det var ifølge Marco selv en del af planen:

– Jeg ville gerne stå lidt i midten af det hele. Udadtil spillede jeg stadig sammen med Anna og Oliver, men indvendigt var jeg klar til at gå andre veje.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Tina: Det er rigtig svært lige nu 

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe: Jeg havde kronisk stress i Mexico

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.