Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Paradise’-Isac: Lenny er en fucking idiot

Der er ingen tvivl om, at Lenny har fornærmet Isac godt og grundigt.

Spillet tager en voldsomt vending i aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’, da Lenny beslutter at splitte Isac og Elina ad lige inden aftenens parceremoni.

Det er bestemt ikke noget, der falder i Isacs smag:

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Amalie Szigethy har kysset med kendt Hollywood-stjerne

– Fuck af med dig mand, råber han til Lenny, hvorefter han forklarer:

– Jeg kan ikke beskrive, hvor sur jeg er på Lenny lige nu. Jeg synes, det, han gør, er sindssygt klamt. Det er så beskidt på så mange måder, og jeg er ikke bare skuffet over Lenny. Jeg synes, han er en fucking idiot. Jeg er sur over, at Lenny lyver os op i hovedet, og jeg synes, han er den største svans, der nogensinde har gået på det her hotel. Jeg er fucking sur og skuffet, og jeg håber, at hver gang han åbner munden, så kan han smage mit pis i munden. Han er syg i hovedet, det er så klamt på så mange måder. Fy for helvede, lyder det fra Isac.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

– Du er helt færdig Lenny, siger han til Lenny i afsnittet, mens Lenny forsvarer sig:

– Jeg har hele tiden frygtet dig. Jeg respekterer dig sindssygt, men det er et spil. Det er ikke, fordi jeg har noget i mod dig som person. Og jeg er virkelig ked af det, det er jeg, men du er virkelig stærk.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie efter skilsmissen: Sådan har jeg det

– Det er fucking til grin. Lad være med at give udtryk for, at du kan lide en person, hvis du ikke mener det. Du siger til mig og Mathias, at du ikke kan finde på at smide os ud på det her tidspunkt eller sætte os i fare, og så gør du det. Lad være med at lyve mig lige op i hovedet, udbryder Isac.

– Det er et spil. Jeg ved godt, du hader mig lige nu, afslutter Lenny.

Find ud af i aften klokken 22.00 på TV3 og Viaplay, om Lennys valg kommer til at koste Isac pladsen på ‘Paradise Hotel’ .

Smugkig også klippet herunder:

LÆS OGSÅ: Mathias vinder Mr. Paradise: Jeg havde regnet med det

LÆS OGSÅ: Fie og Frederik: Vi tager afstand fra ‘Paradise Hotel’ og paradisoerne

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Elina: Sådan er mit forhold til Isac idag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.