Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

‘Paradise’-Jasmin løfter sløret: Her er sandheden om Lenny og mig

Miss Paradise åbner nu op for, hvordan forholdet mellem hun og Lenny er i dag.

Det har været meget op og ned mellem Jasmin og Lenny på ‘Paradise Hotel’, men der er ingen tvivl om, at de to har hygget sig gevaldigt de seneste uger på hotellet, inden Lenny i onsdags røg ud af programmet.

‘Paradise’-fyren fortalte i sidste måned, at han og Jasmin havde datet efter deres hjemkomst fra Mexico, men at forholdet nu var forbi, fordi de ikke kunne enes, og fordi Jasmin skubbede ham væk.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!

Jasmin derimod havde ingen kommentarer til hendes og Lennys forhold under optagelserne og efter ‘Paradise’, men nu har hun besluttet sig for at åbne op.

– Som alle kan se i ‘Paradise’, havde Lenny og jeg det rigtig godt sammen. Jeg var dog ikke forelsket i Lenny i Mexico. Jeg var måske blevet lidt glad for ham, men jeg kunne ikke få så stærke følelser for en person på så kort tid. Det er dog vigtigt at pointere, at jeg på intet tidspunkt legede med hans følelser, fortæller Jasmin på sin blog og bekræfter, at hun og Lenny har set hinanden efter ‘Paradise Hotel’:

LÆS OGSÅ: CHOK: TV3 dropper ‘Paradise’-finalen: Deltagerne er skuffede

– Vi har brugt rigtig meget tid på at lære hinanden at kende. Jo mere tid, vi brugte sammen, jo mere glad blev jeg også for ham. Lenny og jeg er dog meget forskellige, og det kan der både være fordele og ulemper ved. Vi har prøvet at få det til at fungere mellem os, men uden tillid og respekt var det svært at se optimistisk på, at det kunne blive os. Jeg er ikke altid nem at have med at gøre, men jeg vil hellere være alene og have det godt end at være sammen med en og være bange for at blive såret gang på gang.

Jasmin afslutter med at sige, at hun intet ondt har at sige om Lenny, og at hun stadig synes, at han er en sød, sjov og fantastisk fyr. Hun ønsker ham derfor kun det bedste.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny afslører: Jasmin og jeg har datet efter Mexico

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip: Derfor kan Jasmin og jeg ikke længere danne par

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par jubler: Nu flytter vi sammen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.