Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Paradise’-Jonas: Dårlig stil, at Lenny og Tine var sammen

Jonas åbner op for, hvordan han reagerede, da han fandt ud af, at Tine og Lenny havde haft sex.

Det kom som lidt af et chok for de fleste, da Lenny og Tine havde sex i onsdagens afsnit af ’Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Fie blev fravalgt af Lenny: Jeg har ikke tilgivet ham

Både Tine og Lenny fortrød dog også inderligt efterfølgende, og Lenny har fortalt, at det er det dummeste, han har gjort, i sin ‘Paradise Hotel’-historie. 

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny forklarer sig: Derfor blev jeg så vred på Tobias og Nadja

Nu åbner Jonas op for, hvordan han havde det, da han fandt ud af, at hans bedste ven på hotellet havde været sammen med hans ‘Paradise’-kæreste:

– Det er da slet ikke særlig god stil, at Lenny og Tine var sammen inde på hotellet. Det er virkelig ikke særlig god kammeratstil, og det er da en bro-code, som man ikke må bryde. Man må bare ikke være sammen med en vens dame, forklarer Jonas til Realityportalen.dk og fortsætter så:

LÆS OGSÅ: Amalie efter ‘Forsidefruer’-drama: Sarah Louise gik over stregen

– Tine havde sagt det til Nadja, og Nadja hev så fat i Lenny. Jeg kiggede bare rundt og tænkte: “Hvad foregår der?”. Derefter sagde Nadja så til mig: “Din bedste ven har haft sex med din ‘Paradise’-kæreste”. Så kiggede jeg bare på Lenny og så forvirret ud. Men jeg kunne godt se, at Lenny ikke orkede mere drama. Så jeg tænkte bare: “Fuck det”, og så ignorerede jeg det egentlig bare, forklarer Jonas og uddyber så:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tobias efter Lennys vredesudbrud: Det påvirkede mig virkelig

– Det skal siges, at Tine ikke betød så meget for mig igen, så jeg kunne godt klare den lidt mere, end hvis jeg nu havde været rigtig glad for hende. Så havde det da selvfølgelig været en helt anden situation. Ja, jeg var glad for Tine, men jeg var ikke forelsket i hende. Og det er der, hvor forskellen ligger, og derfor jeg ikke blev så vred på ham. Jeg vidste godt, at det var slut med Tine og mig, når vi kom hjem, og derfor valgte jeg bare at glemme det og komme videre.

Jonas og Tine fik også talt ud om tingene og endte også med at være lidt sammen hjemme i Danmark. Dette gik dog efterfølgende galt mellem dem, og de ses derfor ikke i dag – bortset fra til ‘Paradise’-arrangementer. 

Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ tirsdag klokken 22.00 på TV3 og Viaplay. 

LÆS OGSÅ: Jackie blev droppet i ‘Forsidefruer’

HOT NEWS: Lykkelig ung mor har fundet kærligheden

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tobias efter Lennys vredesudbrud: Det påvirkede mig virkelig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.