Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Paradise’-Jonas: Det er pinligt at se sig selv i tv

Jonas er ikke helt imponeret over sine scoretricks på hotellet.

Først var det Nadja, som Jonas kastede sin kærlighed på inde på ‘Paradise Hotel’. Desværre var følelserne ikke gengældt, da Nadja var vild med Lenny. Derefter var det Elina, som Jonas prøvede at charmere, men heller ikke her, havde han heldet med sig. Og i aftes var det så blevet Tines tur til at få et par rosende ord med på vejen fra Jonas.

Det kan tyde på, at Jonas synes ret godt om pigerne på det luksuriøse hotel i Mexico. Nu forklarer han selv, hvad det egentlig er, der sker, med ham og pigerne.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Elina: Sådan er mit forhold til Isac idag

– Ja, altså jeg er meget svag, når det omhandler det modsatte køn, især når jeg har fået for meget alkohol. Det er noget, jeg ikke er så stolt af, fortæller Jonas til Realityportalen.dk og fortæller, at han ikke normalt plejer at agere på den måde, som han gør på ‘Paradise’:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er gravid med fodboldspiller

– Det sker faktisk ikke hjemme i Danmark, da jeg aldrig rigtig er fuld herhjemme, så derfor ikke dummer mig på den måde. Jeg synes, det er pinligt at se mig selv i tv, fordi jeg nu kan se, hvor dumt det egentlig ser ud, når jeg prøver at “score”. Samtidig synes jeg dog, at klipningen har gjort det en del værre, end det normalt er, forklarer han.

Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ i aften klokken 22.00 på TV3 og Viaplay, hvor dette års Mr Paradise bliver kåret.

SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-hunk har fået kæreste

LÆS OGSÅ: Fie og Frederik: Vi tager afstand fra ‘Paradise Hotel’ og paradisoerne

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone er utilfreds med sin krop

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.