Nyeste artikler
Se alle

‘Paradise’-Jonass er klar til ‘Robinson’ og ‘Ex on the Beach’

Meget tyder på, at det bestemt ikke er slut med at se 'Paradise'-hunken på skærmen.

For nyligt rullede sidste afsnit af denne omgang ‘Paradise Hotel’ over skærmen. Den velskårne hunk Jonass var en af dem, der var med helt fra start og nåede til finalen, men desværre for ham løb han ikke med sejren, da den i stedet gik til Anne og Teitur.

LÆS OGSÅ: Teitur smed kuglen i ‘Paradise’: Jeg har slet ikke dårlig samvittighed

Der er ingen tvivl om, at Jonass var en populær fyr hos pigerne på hotellet, og det ser bestemt ikke anderledes ud herhjemme i Danmark, hvor han få mange henvendelser fra savlende fans.

LÆS OGSÅ: Irina chokerer: Vi aflyste brylluppet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Amalies mor om ‘Forsidefruer’: Jeg er ikke vild med det

Jonass kunne derfor være en oplagt kandidat til at vende tilbage til skærmen, men det udelukker han bestemt heller ikke selv:

– Min plan er lige nu, at jeg bare skal nyde det her år fuldt ud. Det kan sagtens være, at det bliver aktuelt med noget mere tv, men det skal passe til mig. Jeg har allerede nu takket nej til nogle programmer, som ikke har passet til mig som person. Jeg vil dog ikke røbe, hvilke to programmer det er. Men jeg kunne godt tænke mig noget som ‘Robinson’, hvor der er det her konkurrence-element, men jeg kunne også være frisk på ‘Ex on the Beach’, hvor det bare er fest og hygge. Så noget i en af de genrer, lyder det fra Jonass, der dog også glæder til en tid nu her, hvor han ikke er på skærmen hver aften:

LÆS OGSÅ: STORT TILYKKE! Realitybabe er blevet gift

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne er efterlyst – sporløst forsvundet

– Det er med blandede følelser, at ‘Paradise’ slutter. På den ene side har det været sindssygt fedt, og det er også stadig fedt, at der bare er gang i den og fester. Man lever et lidt anderledes liv, end de fleste gør. På den anden side bliver det også rart, at der kommer en slapper på. Der har virkelig været gang i den de sidste mange måneder. Man har skullet rigtig meget i byen – mere end man plejer – og når man befærder sig rundt, skal man lige sætte nogle minutter af til at få taget billeder og snakke med folk, fordi man så tit bliver stoppet. Det er jo rigtig fedt, men det er også bare hårdt i længden. Heldigvis er det 99 procent af tiden positive henvendelser, så det er super fedt. Så nu skal jeg holde lidt ferie, og det bliver dejligt lige at slappe lidt af, forklarer han.

Se hele interviewet med Jonass øverst i artiklen, hvor han også fortæller lidt om planerne for han og Teiturs YouTube-kanal.

LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke

Se eller gense klippet, hvor Teitur og Anne vinder ‘Paradise Hotel’ 2019, herunder:

LÆS OGSÅ: WUHU! ‘Paradise’-vindere vender tilbage i nye tv-programmer

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.