Nyeste artikler
Se alle
Foto: Martin Hvistendal Pedersen

‘Paradise’-Kimie: Derfor begik mine børns far selvmord

Nu fortæller Kimie hele historien om, hvorfor hendes kæreste og faren til hendes to børn valgte at tage sit eget liv.

I en helt ny podcast fra Landsforeningen Liv&Død fortæller ‘Paradise Hotel’-baben Kimie Maria Kristensen om sin kærestes død. Den 11. februar i år døde Kimie kæreste, Lasse, som også er far til hendes to drenge, efter en uge i koma.

Dagen efter ville han være fyldt 32, men det nåede han altså ikke, og Kimie stod tilbage med sønnerne Mika på 2 og Cody på 1 år. I podcasten fortæller Kimie, at Lasse begik selvmord, og det kom rigtig meget bag på hende, for hun anede intet om de problemer, kæresten kæmpede med.

Kimie og Lasse var kærester, men på tidspunktet for Lasses selvmord boede de ikke sammen. Det havde de ikke gjort i et halvt år, fordi Kimie havde sagt til Lasse, at han skulle få står på sin økonomi, før de kunne bo sammen. Lasse var blevet boende i deres fælles lejlighed, mens Kimie var flyttet hjem til sin mor.

LÆS OGSÅ: Ung mors efterlyste kæreste fundet død

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre den kræftramte ‘De unge mødre’-deltager, Nadja, fortælle om, at hun må skrive testamente til sine børn.

LÆS OGSÅ: Anna Due efter sønnens indlæggelse: Det sidder så dybt i mig

Vågnede til afskedsbesked

Om søndagen d. 3. februar havde Kimie og Lasse været sammen og hygget sig med deres to drenge, og mandag morgen vågnede Kimie til en mærkelig besked fra Lasse, som hun ikke helt forstod.

– Han takker på en eller anden måde for, at han har mødt mig, og han elsker mig, men siger, han er nødt til at fjerne den virus, han er for vores liv, og han siger, jeg skal prøve at ringe til Maria, som er hans ekskæreste og mor til hans ældste søn (på 10 år, red.), for han havde også sendt en besked til hende.

Kimie kom i kontakt med Maria, som dog ikke havde fået en besked, men blev bekymret og kørte ud til Lasse, idet Maria boede tæt på Lasses lejlighed. Maria og Kimie talte i telefon sammen, mens Maria gik ind i lejligheden. Ekskæresten kunne dog ikke finde Lasse i lejligheden, men i Kimie og Lasses sønners værelse lå der en sav og et reb.

LÆS OGSÅ: Monique åbner op: Ramt af forsinket fødselsreaktion

Imens ringede Lasses kollega til Kimie og fortalte, at han også havde modtaget en afskedsbesked fra Lasse, og han havde ringet efter hjælp. Så der havde været hjælp, men familien havde endnu ikke fået noget at vide. De finder ud af, at han ligger på Intensiv på Hillerød Hospital. Kimie og Maria tager op på hospitalet, hvor Lasse var blevet lagt i koma.

– Vi får at vide, at han har haft hængt sig selv i vores drenges redegynge, sådan en stor rund en med reb. Det har han haft hængt sig i inde på drengenes værelse. Efter et par timer, hvor vi overhovedet ikke får noget at vide, hvor vi går i sådan en venteposition. Trækker lægerne os til side og fortæller os så, at han faktisk selv har haft ringet 1-1-2.

– De regner med, at han har haft ringet lige før, han har haft taget sit eget liv, fordi han vidste, jeg ville komme mandag morgen. Det gør jeg ikke normalt, men jeg havde glemt min oplader til min computer, som jeg skulle have med i skole. På en måde håber jeg, det er derfor, han har ringet. Jeg håber ikke, det var et kald om hjælp, og de så ikke har nået det.

Der gik 10 minutter, fra han ringede, til ambulancen var der. Men der havde han fået hjertestop, og redderne forsøgte i tyve minutter at genoplive ham. Senere på dagen forsøgte de at vække ham på hospitalet, men han reagerede desværre ikke positivt.

LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele

Derfor valgte Lasse at begå selvmord

Mens Lasse lå i koma fandt de ud af, at han var blevet smidt ud af sin lejlighed den dag, hvor han havde begået selvmord, så de var tvunget til at tømme lejligheden, mens Lasse svævede mellem liv og død. Lægerne fortalte, at Lasse ikke ville overleve, men fordi han ville være organdonor, skulle hans hjerte selv stoppe med at slå. Mens familien og Kimie ventede på det, fik de udleveret hans ting, og på hans telefon lå der en hilsen til hver af de mennesker, han holdt af og ville sige farvel til.

– I min besked stod der, at han skyldte rigtig mange penge væk, og at han var narkoman. Jeg vidste ikke, at han tog stoffer, det har jeg aldrig vidst i den tid, vi var sammen. Så det er bare vildt, at han har levet så fint et liv sammen med os, og så bag facaden var der bare alt muligt, han ikke kunne holde til. Og det var også derfor, hans økonomi har sejlet rundt, han har ikke haft penge overhovedet, og det var åbenbart det, der gjorde, at han ikke følte, vi fortjente ham, og at han ikke skulle være her længere. Det var virussen, fortæller Kimie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

– Jeg tror ikke, han kunne holde det adskilt mere, han var blevet smidt ud af lejligheden, så han skulle lige pludselig fortælle mig, at vi ikke havde en lejlighed mere. Der var mange ting, han pludselig skulle være ærlig omkring, og som jeg overhovedet ikke vidste. Han skrev i sit brev, at jeg skulle finde en meget bedre mand, for det var det, jeg fortjente, det var han ikke værd.

– Det der gør mest ondt i det her var, at jeg brugte jo ham, når jeg var ked af det, når jeg havde dårlige dage, så åbnede jeg mig op for ham. Lasse var en meget følsom fyr, han græd til alle film, som i alle film, så det undrer mig, at han ikke kunne åbne op på det punkt. Han har haft det så elendigt indvendigt, han har siddet søndag, da vi er gået derfra og vidst, at nu skulle han tage sit eget liv. Det er forfærdeligt at tænke på, at han har været alene.

Kimie er ikke vred på Lasse, men hun er ikke i tvivl om, at hvis han bare havde været ærlig, så havde de sagtens kunnet komme igennem det.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor sagde jeg farvel til ‘Forsidefruer’

Det er tarveligt at introducere sin søn på 2 for døden

I podcasten åbner Kimie også op omkring, hvordan hun siger det til sine drenge, for også her lægger hun meget vægt på ærlighed og har i samråd med en psykolog besluttet sig for, hvad hun skulle sige til sin søn på to år, som savner sin far.

– Jeg har været ærlig overfor ham og sagt, far kommer ikke, far er død. Men at introducere sit lige knap 2-årige barn for døden, det er fandeme tarveligt. Jeg græd de første hundrede gange, før jeg skulle fortælle ham det, fortæller Kimie, som dog godt ved, at Mika ikke ved, hvad død betyder, men når han en dag gør, så ved han også, at det er det, far er.

Imellemtiden står Kimie tilbage med sine to drenge og må både være mor og håndtere sin egen sorg og savnet til kæresten, men hun understreger, at hun ikke kan være sur på Lasse over, at han tog det valg, han tog, når han havde det så skidt. Hun er sur over, at hendes børn ikke længere har en far, men hun er ikke sur på Lasse, og det sagde hun også til ham, da hun så ham sidste gang, inden han døde.

Hør hele podcasten med Kimie HER.

LÆS OGSÅ: Har Mai Manniche svindlet? Her er facts og svar

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Paradise Hotel
'Paradise'-Cecilie fik stjålet sin identitet: Alle mine hemmeligheder blev afsløret
hvad har jeg i munden mor
WTF: Amalies mor taler med ost og tisser i bukserne
Realityportalen
For lækker til love - Prinsesser fra Blokken - Simona overlever
CHOK! Simona taler ud om stor sorg: Mistede sønnen i sjette måned
Paradise Hotel
Uhh! Nyt par på 'Paradise'?
Kendte
Caroline Fleming bekræfter: Flytter ind hos prins Joachim
De unge mødre
Lykkelig ung mor åbner op om fødslen og afslører datterens navn
Paradise Hotel
'Paradise'-par har taget nyt stort skridt sammen
Forsidefruer
Amalie om Gunnvørs børns exit i 'Forsidefruer': Jeg forstår beslutningen
De unge mødre
SE BILLEDERNE: Ung mor har født for tredje gang: Sådan gik fødslen
Den store bagedyst
Lykkelig realitystjerne: Stor drøm blev til virkelighed efter 29 år
hvad har jeg i munden mor
Amalies klamme opdagelse: Jeg føler, jeg svømmer i lort
Nyskilt
STORT TILYKKE! Realitybabe er blevet gift
Stjerneboksning
Isac ude af 'Stjerne Boksning': Her er hans afløser
Ex on the beach
'Ex on the Beach'-par skal være forældre: Det var ikke planlagt
Ex on the beach - Paradise Hotel - Stjerneboksning
'Paradise'-Kasper er klar til mere tv
De største poeter - X Factor
'X Factor'-vært og Bro sammen i nyt program
Baronessen flytter ind - Kendte - kongelige
Caroline Flemings vilde plan: Flytter ind hos Joachim og Marie
Familien fra Bryggen
Familieforøgelse, dejlig overraskelse og stort køb: Vild 'Familien fra Bryggen'-sæson i vente
Paradise Hotel
Derfor er det forbudt at fejre fødselsdage på 'Paradise Hotel'
Kendte
Ramt af kræft: Pilou Asbæk støtter sin bror
Love Island - Til middag hos
'Love Island'-babe vender tilbage til skærmen
For lækker til KBH - For lækker til love
SE BILLEDET: Reality-hunk har tabt sig 20 kilo
Netflix - Streaming
Frankenstein og en polyamorøs komedie: Dét skal du se på Netflix
Paradise Hotel - X Factor
Skal paradiso være med i 'X Factor'?
Danmark har talent - Kendte
Christophers kone klar til tv: Jeg er ydmyg
De unge mødre
Ny 'De unge mødre'-deltager blev gravid i 9. klasse på kristen efterskole
Paradise Hotel
'Paradise'-Nadja afslører: Disse reality-programmer har jeg sagt nej til
Kendte
Rolf Sørensens 'Tour de France': Svært at undvære familien
Forsidefruer
Gunnvør: Slut med at udstille børnene
Love Island
SE BILLEDET: 'Love Island'-hunk er blevet pølsemand
HBO Nordic - Streaming
Legendarisk instruktørs sidste værk: Det skal du se på HBO Nordic
Paradise Hotel
WTF: Har Anne, Teitur og Jonass haft en trekant?
Paradise Hotel
'Paradise'-vinder flytter sammen med sin forlovede: Baby på vej
De unge mødre
Ung mor indrømmer: Det er hårdt at have fem børn
Kendte
Wozniackis VILDE kærlighedsringe: Diamanter for 10 millioner
Paradise Hotel
'Paradise'-babe afslører hemmelig og forbudt flirt på hotellet
Paradise Hotel - Robinson Ekspeditionen
CHOK: Sarah og Türker er gået fra hinanden
Amalies Baby - Amalies verden - Forsidefruer
SHIT: Det går helt galt, da Amalie laver pølser
Landmand søger kærlighed
JUHU! Her er premieredatoen på ‘Landmand søger kærlighed’
Forsidefruer - hvad har jeg i munden mor
WHAT! Amalie og hendes mor spiser mad fra containere
Besat af Bad Boys - Divaer i Junglen - Paradise Hotel
WHAT? Sær reality-trio får fælles program